Fra udkørt og træt mor til overskudsmor i 5 trin

Urban Decay Naked Heat

collage1*Produkter tilsendt til test*

Så er min Naked-pallette samling igen intakt og seneste skud på Urban Decay Naked-familien er Naked Heat, som i kan se ovenfor. Ud over en øjenskygge palette hører der også tre læbestifter og to eyeliners med i Heat serien. En serie som består af varme brændte farver – efter min mening, en perfekt efterårs-serie. Ærligt havde jeg svært ved at forestille mig hvordan Urban Decay kunne trumfe med en ny Naked-palette, men jeg synes faktisk det er lykkes dem rigtig godt. Paletten er i neutrale nuancer, som Naked-paletterne nu en gang er, og ligner ikke de fire andre 12’er paletter. Paletten, farverne og læbeprodukterne er virkelig smukke, men når alt det er sagt så er det på ingen måde nogle specielt klædelige farver til mig, som er pænest med kolde farver, og absolut ikke nogen farver som jeg normalvis griber ud efter.

collage2Paletten indeholder disse tolv brændte nuancer ovenfor – og de er alle helt nye. Generelt er det en super flot sammensætning af farver, samt et godt mix af matte, shimmer, metal og satin finish øjenskygger. Jeg vil da indrømme at det ærgre mig en smule at jeg ikke er så god til de varme farver når jeg sidder og swatcher de smukke varme brændte farver. Farverne spænder fra de lyse karamel nuancer over i de rødlige metal skygger og til sidst de dybe mørke brændte brune nuancer. Trods min personlige præference for kolde farver har jeg dog stadig forsøgt mig med paletten en del gange efterhånden, desværre med det samme resultat hver evig eneste gang – nuancer som bare ikke klæder mig særlig meget. Når det er sagt, så vil jeg sige at de tolv øjenskygger generelt er af samme gode kvalitet som de fleste andre Urban Decay øjenskygger og Naked-paletter.

collage3Ud over den meget hypede palette kommer Heat-lanceringen også med tre læbestifter og to eyeliners – jeg ejer dog kun den ene af disse to. De tre Vice Heat læbestifter er utrolig smukke, bløde og fugtgivende – dermed også med shine eller metal finish. Jeg selv blev meget positiv overrasket efter jeg fik dem på. De tre nuancer tæller en nude, en kobber metal finish og en varm rød med synlige gyldne pigmenter. Specielt den midterste med metal finish er jeg blevet utrolig positiv overrasket over når den kommer på læberne – jeg havde faktisk aldrig troet at en brun/karamel med metal finish ville klæde mig, men den er virkelig sej og anderledes på den fede måde. Så en ret original nuance som jeg klart vil anbefale til den lidt vovede type. Lyelineren er som alle andre 24/7 Glide-On Eye Pencil, blød, pigmenteret og virkelig god holdbarhed. Dog er jeg ikke fan af farven, men det er jo en smagssag.

Samtlige produkter blev lanceret tilbage i august og forhandles bl.a. i Magasin (online er de dog ikke længere på lager) eller alternativt på FeelUnique.com til hhv. 350 kroner for paletten, 137 kroner for læbestifter og eyeliners, hvilket er lidt billigere end i Magasin. Hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet (beskeden kommer som et pop-up vindue når man klikker ind på shoppen) får man desuden en rabatkode på 15 % lige nu.

// Rikke

6 kommentarer

  • Annette Aarre Dalsgaard

    Hvad hedder læbestiften på din arm tættest på håndleddet?
    Altså den rødeste med glimmer 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Annette…
      Dumt jeg ikke lige har fået navne på læbestifterne – her kommer de;
      Heat – Rød med gyldne pigmenter
      Scorched – Kobber metal finish
      Fuel – Nude creme finish

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw, er vild med farverne i den palette 😀 Men har lige købt MorpheXJaclyn Hill paletten – så må hellere holde igen..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte K.

    Det er synd at man ikke kan læse hele teksten fordi månedsoversigten til højre er i vejen. Lækre fotos 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Ditte
      Tak for kommentaren… Jeg skal lige forstå hvad du mener? Kan du ikke læse hele teksten i indlægget og hvad er det for en månedsoversigt? Er det arkivet? Hvilken enhed bruger du – iphone, pc, osv? Og hvilken opløsning har din pc i dette tilfælde?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra udkørt og træt mor til overskudsmor i 5 trin