Dagens makeup - Cosmic

Den perfekte aftenrutine trio // Makeupfjerner og god fugt

dsc05716

*2 ud af 3 produkter tilsendt til test*

Denne trio er en fast del af min aftenrutine i øjeblikket – og jeg elsker den! Den er perfekt til en tør vinterhud, den er skånsom og den giver god fugt. Samtidig vil jeg lige slå et slag for at man naturligvis altid fjerner sin makeup hver eneste aften. Jeg ved at rigtig mange sover med deres makeup på, men jeg lover jer at med denne trio eller måske blot makeupfjernerne er det ingen sag at fjerne hver eneste aften, måske lige med undtagelse af jer der bruger vandfast mascara og eyeliner, der er denne løsning ikke den bedste.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Hver aften når jeg fjerner min makeup starter jeg ud med Clinique Take The Day Off Cleansing Balm. Jeg tager en lille klat, fordeler den i mine håndflader og arbejder den godt ind i huden så jeg får løsnet al min makeup. Herefter skyller jeg det hele af med lunkent vand og dupper ansigtet tørt i et håndklæde.

Den er super effektiv og SÅ lækker at bruge, indholdet af olier gør den utrolig skånsom, effektiv og fugtgivende på samme tid – men uden at virke fedtet. Efter brug føler man sig på ingen måde udtørret eller fedtet. Den fungerer glimrende til at opløse al foundation og ikke mindst vandfaste øjenbrynsprodukter.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 125 mL koster 245 kroner og kan købes i bl.a. Matas*.

Bioderma Sensibio Makeup-Up Removing Micelle Solution

Denne makeupfjerner bruger jeg efterfølgende primært omkring øjnene, hvor der skal lidt mere til, samt til hurtigt at fjerne eventuelle rester i ansigtet for jeg bruger normalvis ret meget makeup. Denne makeup fjerner er og bliver den ultimative makeupfjerner til øjenmakeup’en og jeg har købt den igen og igen siden 2013, hvor den næsten kun blev forhandlet i Frankrig, og nu kan den så heldigvis også købes i Danmark en del steder.

Jeg fugter 2-3 vatrondeller med den vandige makeupfjerner og fjerner derefter øjenmakeup’en og rester af ansigtsmakeup’en uden nogen problemer. Den er top effektiv og meget skånsom. Den efterlader huden helt ren som om man lige havde brugt vand til at fjerne siden makeup. Absolut den bedste micelle makeupfjerner på markedet og jeg har efterhånden prøvet en del, men hver eneste gang vender jeg straks tilbage til Bioderma Sensibio makeupfjerneren. I kan læse nogle af mine gamle anmeldelser af makeup’fjerneren HER (anmeldelse), HER (3 Bioderma produkter) og HER (sammenligning med Eucerin).

Bioderma Sensibio Makeup-Up Removing Micelle Solution fås i flere størrelser, men jeg køber altid 500 mL da jeg ved jeg får den brugt. Derudover findes den i 250 mL og 100 mL (som jeg køber til at have med i mit makeup kit og når jeg rejser). Lige nu kan 500 mL købes i Matas* med 60 kroners rabat for ClubMatas medlemmer til kun 129 kroner! Derudover fås Bioderma Sensibio Makeup-Up Removing Micelle Solution bl.a. på Apoteket.

Decléor Aromessence Lavandula Iris Revitaliserende Night Balm

Det er første gang jeg prøver Decléors Aromessence Night Balms – i det hele taget har jeg ikke den store erfaring med night balms, men jeg er ret vild med idéen. Decléor har lavet to nye versioner af deres Aromessence Night Balms som nu tælle fem forskellige; én til moden hud, én til olieret hud, én til sensitiv hud og de to nye til hhv. rynker/fasthed og dehydreret hud. Den som jeg er ret tosset med er denne Lavandula Iris som egentlig er målrettet en lidt moden hud, men personligt synes jeg ikke at min knap 30-årige hud tager skade af at forblive fast og forebygge rynker. Lavandula Iris indeholder lavendel augustafolia, som har en beroligende effekt, og iris, som stimulerer cellefornyelsen. Generelt for alle Decléor Aromessence Night Balms er at der er tale om balms lavet på en blanding af essentielle og plantebaserede olier, som skulle have en aromatisk effekt og virke afslappende inden sengetid.

Det er en relativ lille, men luksuriøs, krukke, hvor man bruger en lille medfølgende spatel til at tage en lille mængde på størrelse med en perle op i håndfladen. På den måde kan man sikre sig at bruge ganske lidt, da produktet er meget drøjt i brug, samt sikre hygiejnen så man ikke stikker sine bakteriebefængte fingre ned i krukken hele tiden. Produktet varmer man op mellem hænderne til balmen smelter. Herefter kan den påføres ansigtet og arbejdes godt ind i huden – meget behageligt og med en relativ kraftig duft af planteolier, så det skal man lige være opmærksom på!

Aromaeffekten får man ved at holde hænderne op for næsen inden påføring af produktet og tage nogle dybe indåndinger, dette er dog ikke noget jeg selv tager mig tid til i min aftenrutine, men helt sikkert et plus for dem der går op i den slags og så giver det en ekstra følelse af luksus og afslapning.

Decléor Aromessence Lavandula Iris Rejuvenating Night Balm 15 mL ligger i den lidt dyrere ende og kan købes på forskellige klinikker og hudplejeforhandlere. Den kan bl.a. købes på FeelUnique.com til 370 kroner og ellers er vejledende udsalgspris 425 kroner.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Cosmic