Foreo Issa Mikro // Elektrisk tandbørste baby/børn

Face mists og setting sprays // Fugt til huden og hold på makeup’en

dsc02223*Produkter tilsendt til test*

Lige nu har jeg disse fem lækre ansigts sprays/mists til at stå på mit bord – til hver sit formål. Da de først rigtig kom frem var ansigtsmists absolut ikke noget jeg brugte, jeg kunne ærlig talt ikke helt se formålet med dem. I dag er jeg dog blevet ret glad for både setting sprays og fugt sprays.

Rimmel #Insta Fix & Go og IsaDora Face Mist er begge “all-in-one” sprays. Det er altså meningen at man giver ansigtet et sprøjt med det formål at fugte huden, prime ansigtet og fixere makeup’en til sidst. Jeg er vild med multifunktionelle produkter og dermed også disse – de fungerer ganske godt. Specielt er det Rimmel #Insta Fix & Go jeg er blevet vild med. Jeg bruger dem både før og efter jeg har lagt min makeup – først i stedet for en primer og efterfølgende for at fixere og give makeup’en ekstra holdbarhed. Desuden kan de give et tørt look lidt mere liv.
Rimmel #Insta Fix & Go koster 70 kroner i Matas eller 62 kroner på LookFantastic.dk (reklamelink).
IsaDora Face Mist koster vejlendende 109 kroner. På Nelly.com (reklamelink) koster den 100 kroner og er nedsat til 88 kroner på Stylepit.dk (reklamelink) lige nu.

Urban Decay har relanceret deres All Nighter Setting Spray som er min absolut favorit setting spray for at sikre en ekstra holdbar makeup – den fungerer ganske enkelt glimrende. Jeg tænker den som min hårlak til ansigtet – bare uden den klistrer eller får ansigtet til at føles stramt. Dertil har de udvidet sortimentet med en Quick Fix Spray, som fungerer som base for makeup’en – det er i hvert fald sådan jeg bruger den. Egentlig er den udviklet som en “dagen derpå” spray. Den er designet til at give fugt og minimere synligheden af porer. For mig fungerer den ganske enkelt perfekt som base for min makeup da jeg oftest gerne vil undgå en traditionel ansigtsprimer – i stedet bruger jeg denne. Som stor fan af Urban Decay må jeg også bare sige at disse to måske nok er mine favoritter.
Urban Decay All Nighter koster 215 kroner i Magasin eller 187 kroner på FeelUnique.com (reklamelink).
Urban Decay Quick Fix koster 245 kroner i Magasin eller 187 kroner på FeelUnique.com (reklamelink).

Yderst til højre har vi Karmameju Face Mist 01 som er en traditionel fugt-spray. Den er perfekt hvis man føler sig tør i ansigtet i løbet af dagen, eksempelvis på varme eller tørre dage. Personligt kan jeg godt lide at bruge den enten før eller efter foundation for at få den til at “falde lidt til”, eksempelvis hvis den ser meget tør eller mat ud. Karmameju Face Mist 01 er til tør og moden hud, den skal virke før dagcremen og løbende til at friske op ovenpå makeup’en efter behov. Love Age-Defence Face Mist 01 indeholder bl.a. hyaluronsyre og aloe vera. For mig er disse fugtsprays mere et luksus-produkt da jeg personligt ikke oplever det så helt så nødvendigt som en setting spray, men blot som et supplement til den daglige fugt.
Karamameju Face Mist koster 189 kroner på bl.a. NiceHair.dk (reklamelink).

Face mists og setting sprays er uden tvivl kommet for at blive – hvilke er jeres favoritter?

// Rikke

2 kommentarer

  • Jeg vil rigtig gerne prøve Urban Decays “all nighter setting spray”, så jeg er glad for at du også kan sige god for den 🙂 Jeg har lige tømt min Trine’s Wardrobe facial mist, som også fungerer rigtig godt som en setting spray.
    – Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foreo Issa Mikro // Elektrisk tandbørste baby/børn