Sponsoreret video: smart-tandbørsning!

Dagens makeup – Back in the Game

Collage

Forleden fik jeg en kommentar fra en læser om at hun savnede mine “Dagens Makeup”- indlæg – og når én skriver er der oftest flere der tænker det samme! Det gjorde mig rigtig glad, for selvom det ikke er de mest læse indlæg, så elsker jeg at lave dem og synes det er noget af det der er specielt for netop min skønhedsblog. Så jeg vil forsøge at komme tilbage i gamet og håber I vil tage godt imod weekendens makeup, hvor jeg har brugt en del Urban Decay produkter, samt lidt andre blandede nyheder.

Hud:
No7 Stay Perfect Shine Free Primer
Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40

bareMinerals Original SPF15 Foundation
Urban Decay Naked Skin Concealer
Urban Decay All Nighter Long-Lasting Setting Spray

Øjne:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Urban Decay Single Eyeshadow, Beware 
Makeup Factory Mat Eye Colors Quattro, 560
Make Up For Ever Star Powder, 02 Pearl Gold
Makeup Factory Calligraphic Eye Liner, 01
Mix: Nilens Jord Extension Mascara (applikator) og Giordani Gold Lash Panorama Mascara (formulering)
Eylure Brow Ink, Mid Brown
Eylure Tame & Define Wax

Læber, kinder og kontur:
Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush, Crush
Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush, Video
Urban Decay Revolution Lipgloss, Failbait
Youngblood Lunar Dust, Twilight

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, som giver kommisson ved eventuelle køb og på den måde støtter du bloggen.

10 kommentarer

  • Pernille Hansen

    Hej Rikke 🙂 Du er så smuk og dygtig! Følger dig og er meget indspireret af bl.a dine “dagens makeup” indslag. LOVE it! Tak for en god blog! Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Pernille!
      Tusind tak for de meget søde ord… 🙂 Det varmer kan du tro! 🙂 Er rigtig glad for at de inspirerer – dét skal nok holde mig ved ilden! Elsker også at lave dem! 🙂 Ha en skøn sommerdag!
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

    Dejligt indlæg, elsker dine ‘dagens makeup’!
    Lige siden du skrev en anmeldelse af cliniques anti-blemish bb har jeg overvejet at købe den men jeg er lidt i tvivl. Jeg har meget fedtet hud og er blevet anbefalet en tyktflydende foundation. Det har jeg så prøvet, og jeg synes ikke rigtig det fungerer. Derfor overvejer jeg denne som jo er ret tynd, men vil den være for tynd oh flydende til fedtet hud? Hvad tænker du?
    Og så den der setting-spray fra Urban Decay, er den pengene værd? Kunne virkelig godt tænke mig et produkt der forlængede makeuppens holdbarhed bare en smule, så har overvejet denne.
    Tak for endnu et fedt indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sasha!
      Fedt – dejligt at læse! Tak!
      Nu kan man jo ikke helt generalisere på den måde, men jeg vil ikke mene at en tykflydende foundation er noget for dig med fedtet hud – i stedet kunne Cliniques Anti-Blemish BB Cream sagtens været et godt bud. Man kan evt. få en lille prøve af den i Matas og prøve den af derhjemme før man køber! Alternativt så er denne her nok den absolut bedste foundation til fedtet hud jeg længe har prøvet: http://rikkesmakeupblog.dk/2015/04/urban-decay-naked-skin-ultra-definition-powder-foundation/ – det er dog noget helt andet fordi det jo er en pudder foundation!
      Jeg synes ærligt at Urban Decays Setting Spray er et rigtig godt produkt – den er ikke magisk eller noget, men synes den forlænger makeuppens holdbarhed lidt – og nok til den er pengene værd efter min personlige mening! Hvis du kan finde pengene til den vil jeg sige GO! 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • HeLene

    Tak for din make up inspiration, de her indlæg har jeg også gået og længes efter. Især et par af hudprodukterne skal op på min ønskeseddel og så det du brugt til dine smukke bryn, virkelig flot! :67:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Helene!
      Det var så lidt – og selv tusind tak! Det er SÅ skønt med positivt feedback og det gør helt sikkert at jeg fremover nok skal blive bedre til at lave Dagens Makeup indlæggene som jeg også selv elsker at lave! Hudprodukterne er super gode allesammen – og dem til brynene skal også nok snart komme på bloggen med anmeldelse, skal bare lige have dannet mig en endelig mening! 😉
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe O.

    Hej Rikke.

    Du ser som sædvanlig skøn ud 🙂

    Ved du, om der er rod i Bloglovin? Jeg har nemlig længe ikke fået nogen nye indlæg fra dig derinde, og den fortæller mig, at der ikke har været nye indlæg fra dig den sidste uge?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Signe!
      Tak for den søde kommentar! Ja, der er desværre rod med BlogLovin for mit vedkommende – de arbejder på det, den har nemlig ikke opdateret mit feed i 2-3 uger nu tror jeg! Rigtig irriterende! Håber snart det fungerer igen!
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Signe O.

      NU virker det! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Yay!! Dejligt – det var også på tide! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video: smart-tandbørsning!