MyBeautyBox Juni 2013

Mine mest brugte børster og pensler

 photo Pensler_zps0f6db183.jpg

Her i indlægget har jeg samlet de pensler og børster jeg bruger næsten dagligt… Syv pensler til øjenmakeup’en og fire børster til ansigtet og en god blanding af forskellige mærker. For nyligt blev jeg spurgt til et af mine seneste “Dagens makeup” blogindlæg hvilke pensler jeg havde brugt og jeg kan desværre sjældent huske præcist hvad jeg bruger – men denne samling har højest sandsynligt været en del af looket.

Først har vi de 7 små pensler som jeg bruger i øjeområdet:

  • Spiral børsten bruger jeg til at redde mine bryn igennem – både før og efter jeg har farvet dem ind for at de sidder pænt og ser naturlige ud. Desværre er jeg lidt i tvivl om hvorvidt denne spiral børste er fra Make Up For Ever eller Kryolan – uanset er jeg hel sikker på at du kan finde en der er lige så god i Matas, udformningen er det vigtigste.
  • Nilens Jord lille øjenskygge pensel koster 49,95 kroner (kan bl.a. købes i Matas) og er perfekt til inderste øjenkrog, hvor jeg bruger den rigtig meget. Den kan desuden bruges til at tone små områder og highlighte brynet med.
  • Nilens Jord skrå pensel koster 49,95 kroner (kan bl.a. købes i Matas) og er perfekt til at fylde brynene ind med øjenskygge, hvor jeg bruger den hver eneste dag. Den kan desuden bruges til at lægge en streg langs vippekanten, men dur dog ikke hvis den skal være helt fin og tynd.
  • CoolCos øjenskygge pensel koster 69 kroner (kan købes i CoolCos) bruger jeg primært til at lægge en lys highlight øjenskygge under brynet da den er forholdvis blød og virker god til at tone samtidig. Desuden kan den bruges til at påføre en let øjenskygge på øjenlåget.
  • CoolCos Eyeshader pensel koster kun 29 kroner (kan købes i CoolCos) og er helt perfekt til at duppe mørk øjenskygge langs og i vippekanten for at indramme øjet med en blød skygge.
  • e.l.f. essential blending børste koster “latterlige” 13 kroner (kan købes her på EyesLipsFace.dk) og jeg bruger den til at tone øjenskyggen ud i kanterne og til at lægge og samtidig tone øjenskygge i globen og yderste øjenkrog.
  • e.l.f. essential øjenskygge pensel koster “latterlige” 13 kroner (kan købes her på EyesLipsFace.dk) og jeg bruger den til at lægge øjenskygge på hele øjenlåget. Den er god til at samle en masse farve op og lægge den på øjenlåget – desuden er den rimelig løs, men tæt, i hårene så den også er til at tone med.

 photo Eyebrushes_zps45b161d5.jpg

 Videre til de lidt større ansigts børster:

  • Sigmas Sigmax runde børste med tætte, korte og syntetiske hår koster 145 kroner (kan købes på Makeup-Online.dk) og jeg bruger den typisk til at tone concealer ud under øjet og på områder jeg ønsker at dække. Desuden kan den bruges til at tone creme øjenskygger.
  • bareMinerals tætte kabuki børste koster 350 kroner (kan bl.a. købes i Magasin), som jo er en del, jeg bruger den til at buffe min mineral foundation ind i huden og den er rigtig godt til at sørge for den dækker godt, men kan samtidig også bruges med lidt løsere hånd til en let dækevne. Da det er naturlige hår dur den ikke for godt med våde produkter.
  • bareMinerals løse blush børste koster 230 kroner (kan bl.a. købes i Magasin), er lille i forhold til andre blush og kontur børster, men jeg synes den er perfekt til mere præcis påføring af blush, kontur og endda highlight på kindbenet når man presser let på den for at gøre den lidt tyndere.
  • Shiseidos foundation børste koster 250 kroner (kan købes i bl.a. Matas) er lille, handy børste med syntetiske hår, perfekt til at buffe flydende eller creme foundation ind i huden så den nærmest “optages” af huden. Den giver generelt bare et rigtig flot resultat.

 photo Facebrushes_zpsdab16d93.jpg

 Har du prøvet nogle af disse pensler og hvad er dine favoritter og mest brugte?! 🙂

11 kommentarer

  • Maria

    Hej Rikke!
    Mine øjenbryn vil ikke vokse ordenligt, så jeg kan plukke dem i den form jeg vil have. Det er som om der mangler noget hår ved det ene, men ikke ved det andet. Kan man gøre noget ved det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maria!

      Hvis du tjekker mit seneste blogpost om farvning af bryn kan du se at mine heller ikke er “perfekte” – mangler lidt hår i starten af det ene bryn, desuden slutter de lidt før de burde. Sådan er det desværre ofte – nogen gange fordi man en gang har “skam-plukket” dem og nogen gange er det bare rent tilfældigt: http://rikkesmakeupblog.dk/2013/07/hjemmefarvning-af-bryn/

      Det du kan gøre (det jeg gør) er at fylde dem ind med f.eks. en mat øjenskygge, brynblyant eller lignende – se her: http://rikkesmakeupblog.dk/2013/01/all-about-brows/

      Ellers alternativt kan man jo også få permanent makeup – det behøver ikke være et stort tatoveret udfyldt bryn – det kan også blot være nogle strøg som ligner hår, der hvor de mangles.

      Håber mit svar kan bruges… 🙂 Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Overrasker mig at du ikke har en MAC 217 brush som mest brugt. Den er seriøst god! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Vanessa… Godt du siger det – det vil jeg lige undersøge… Ejer kun to MAC pensler for det ikke skal være løgn! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Christensen

    Hej Rikke

    Din foundationbørste fra Shiseido ser super lækker ud! Jeg har i et stykke tid ledt efter en børste som din (flad, rundt og tæt), men uden held. Synes den du har er lidt for dyr, da jeg er 15 år og kun har en indtjening på 300-600 kr. om måneden, som går til så meget andet 🙂 Kender du nogle børster i samme kategori, men en lidt anden prisklasse?

    Godt nytår!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Heidi!

      Den er også super lækker – og jeg kender en del der har købt den af samme grund og ligeledes er blevet lige så glade for den!! 🙂 Jeg er desværre ikke stødt på nogen børster af samme slags og kvalitet der er billigere – dem jeg kan forslå af alternativer er desværre endnu dyre! Til gengæld så har du den i rigtig mange år, hvis du passer godt på den! 🙂

      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi Christensen

      Okay, tusind tak for svaret! Så skulle man måske alligevel investere i den 🙂

      Venlig hilsen Heidi

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det ville jeg gøre… Eller måske ønske sig den til sin fødselsdag (nu da det lige har været jul)!? 🙂 Du kan jo starte med at afprøve den i butikken inden?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi Christensen

      God idé! Tak for svar 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke, har du prøvet nogle af produkterne fra Vippen.dk? Jeg har lig købt deres sæt med 12 stk til minus 50%, så de er noget mere budgetvenlige end dem du lister ovenfor. Er det vigtigste ikke at de er i ægte hår og ikke fælder, eller hvad går du efter?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MyBeautyBox Juni 2013