Deborah Lippmann - Fast Track set: neglelak og neglepleje i en fart

E.l.f. Jumbo Lip Gloss – et billigt alternativ til Clinique Chubby Stick

 photo DSC03279_zps1d805cf0.jpg

Jeg har afprøvet én af e.l.f.’s nyheder, nemlig Jumbo Lip Gloss Stick – et billigt alternativ til nogle af mine yndlingslæbeprodukter, Clinique Chubby Stick. Farven jeg har her fra e.l.f. hedder Sangria Starters og koster 22 kroner sammenlignet med Clinique Chubby Stick Moisturising Lip Colour Balm, som koster 175 kroner.

E.l.f. Jumbo Lip Gloss Stick er en ikke dækkende læbefarve, som virker fugtende på læberne og giver et naturligt skær og skinnende finish. Den er meget let at fjerne og holdbarheden er desværre også derefter – men sådan er det jo ofte med læbeprodukter, de holder langt fra hele dagen! Desuden er der et enkelt rigtig ærgerligt minus efter min mening – lugten!! Læbeproduktet her fra e.l.f. lugter af en grim tandlæge tandpasta, jeg får det næsten lidt dårligt ved tanken, men når den først er på så er det jo heldigvis overstået! 🙂

Sammenlignet med Clinique ser e.l.f. indpakningen naturligvis billigere ud – men jeg ser nu også hellere at der er sparet på indpakning frem for selve produktet. Bottom line, så synes jeg altså e.l.f.’s udgave er et fint alternativ til Clinique’s populære Chubby Sticks, selvom jeg nu også er rigtig glad for dem jeg har fra Clinique. Prøv dem af – 22 kroner ruinerer jo næppe et budget! 🙂 De kan købes på e.l.f.’s europæiske webshop her!

 photo DSC03284_zpse3769891.jpg

 photo DSC03287_zpsfc230d58.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deborah Lippmann - Fast Track set: neglelak og neglepleje i en fart