Dagens makeup - Burnt

Sådan laver du perfekte nude læber

 photo DSC04913_zpsac2f7b6f.jpg

Nude læber er og bliver en vinder hos mange – desværre kan det være svært at få dem helt perfekte nude fordi dine naturlige læber ofte skinner igennem den lyse farve uanset hvor meget læbe-produkt du putter på. Her viser jeg jeg hvordan man kan lave dem perfekt, så den rigtige nude læbe-farve kommer frem og ser jævn og pæn ud på læberne.

Nedenfor kan I se et billede før og efter det trick jeg nu vil dele med jer. Man kan tydeligt se både forskel i farven (fordi læbernes farve skinner igennem) og se hvor meget læbernes stuktur gør den ujævn og ufærdig at se på.

 photo foslashrefter_zps806eb2c9.jpg

 

Så i stedet for at starte fra et par rene og fugtede bare læber så start i stedet ud med at lægge concealer eller foundation hen over læberne og slut af med pudder ovenpå så udgangspunktet i stedet ser ud som på billedet nedenfor.

 photo DSC04907_zps7982b738.jpg

 

Herefter er det sådan set bare at påføre din yndlings nude læbefarve – jeg har brugt Rimmel Apocalips i farven Phenomenon. Alternativt er jeg også glad for e.l.f. Mineral Lipstick i farven Natural Nymph.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Burnt