Dagens makeup - Mojito

Favorit MAC øjenskygger

 photo DSC07433_zpscabe72c4.jpg

Jeg har længe haft lyst til at vise mine favorit øjenskygger frem fra MAC – fordi jeg ved rigtig mange af jer elsker MAC. Jeg selv har ikke nogen speciel forkærlighed for MAC, men jeg ejer da lidt forskelligt fra MAC, som jeg nu en gang er ret glad for. F.eks. disse seks øjenskygger, de er allesammen i den neutrale ende af farveskalaen.

 photo DSC07441_zps89ae2c0f.jpg

Blanc Type – er en hel mat lys beige eller næsten knækket hvid, som er hel perfekt til at tone skarpe kanter ud. Selvom den er mat er den super pigmenteret og kan redde de fleste fejl i øjenmakeup’en.

Shroom – er en lys frossen beige med shimmer, som gør den helt perfekt til en tydlig highlight under brynet og i inderste øjenkrog. Også denne øjenskygge er super godt pigmenteret og let at arbejde med – den er prikken over i’et på enhver øjenmakeup.

All That Glitters – denne øjenskygge opdagede jeg sent i min palette, for den ser da egentlig lidt kedelig ud. Det er en beige sandfarvet farve med masser af shimmer, nok til at man næsten får et let vådt look på øjenlåget. Super flot alene eller f.eks. med brune nuancer og en sort flydende eyeliner.

Paradisco – denne lyserøde koral farvede nuance med frost/shimmer finish er den ultimative forårsfarve. Den indeholder desuden lidt guld pigment, som reflekterer lyset. F.eks. vil den være flot til blå øjne. Desværre er pigmenteringen ikke den bedste, men det er udmærket.

Satin Taupe – denne taupe/gråbrune øjenskygge med satin finish var min første MAC-kærlighed. Jeg elsker kolde neutrale nuancer og der har denne satin gråbrune øjenskygge sin faste plads. Den er flot alene, blot med lidt highlight med Shroom. Desuden er den virkelig godt pigmenteret.

Brun – denne matte kolde mørkebrune øjenskygge har sin plads blandt mine favoritter fordi den er helt ideel til at farve øjenbryn ind på de fleste brunetter. Trods den er mat er også denne virkelig godt pigmenteret. Alternativt, hvis man er blondine, vil jeg anbefale Copperlate.

MAC øjenskyggerne kan købes hos Magasin.dk eller i din lokale MAC – 150 kr for en single øjenskygge eller 100 kr for en refill.

Hvad er jeres MAC øjenskygge favoritter – har vi nogen gengangere??

 photo DSC07436_zps5e06f376.jpg

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde støtter du mit arbejde på bloggen.

13 kommentarer

  • Har jeg forstået det rigtigt om at du bor i Herning? 🙂 Det findes godt nok ikke mange skønhedsbloggere her i byen!

    Shroom er helt klart min yndligs highlighter, men jeg er så også meeeget lys så det er virkeligt mange highligters der bare bliver hudfarvede på mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Honi!
      Det er helt korrekt ja – bor du mon også her i Herning? Nej, generelt bor de fleste af mine blog-kollegaer i KBH, så jeg er ret alene her i Jylland, og i Herning for den sags skyld! 🙂 Men jeg er nu rigtig glad for at være her – har hus her og regner ikke med at rykke teltpælene op! 🙂
      Ja, den er virkelig fin og fungerer som highlighter på de fleste – også jer helt lyse piger – og uden at jeg synes den bliver for hård! Det kan hvide øjenskygger nemt blive…
      Kh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja jeg flyttede her til fra Sverige for 5 år siden, har også hus så flytter heller ikke lige herfra sådan foreløbigt 🙂 Så du er ikke heeelt alene her i Herning. Jeg blogger så godt nok på svensk så har meget lidt kontakt til den danske skønhedsbloggerverden!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej, hvor hyggeligt… Håber du også er glad for at bo her?! 🙂 Hvad laver du mon i Herning? Jeg gætter på kærlighed eller TEKO? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det er jeg i hvert fald! 🙂 Det var så vist kærligheden, men startede på Teko efterfølgende. Så det var vist lidt af begge ting 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt!! 🙂 Begge dele…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • line

    Mine to MAC favoritter er Humid og Svimming. Har lidt en svaghed før grøn og de to er bare lækre….
    🙂 Line

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit

    Hej Rikke.
    Kunne du ikke godt uddybe de forskellige texture som findes. Når man kigger på Mac’s hjemmeside er der vældig mange som jeg ikke ved hvad er.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Berit!
      Du har helt ret i at MAC har virkelig mange forskellige texture – ALT for mange efter min mening, jeg kan desværre ikke selv skelne mellem dem! Så desværre kan jeg ikke så godt hjælpe på dette punkt – specielt fordi jeg ikke har helt styr på MAC’s store sortiment. Helt generelt kan man sige at rækkefølgen cirka går sådan her: mat, satin, shimmer, glitter! Mat skinner overhovedet ikke, mens satin kun skinner en anelse, shimmer skinner og glitter indeholder små glimmer stykker som skinner. Jeg ved godt det er helt basalt, men det er det bedste jeg umiddelbart kan hjælpe med… 🙂
      Kh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønne farver! Jeg elsker bare All That Glitters 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Disse er på min favorittliste også! Og Era, Patina og Mulch, de er også veldig fine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Mojito