Tanker om fordomme og førstehåndsindtryk

Idun Minerals Øjenskygge Kvartet

Collage

Idun Minerals er ret nyt for mig – nok for en del danskere! Mærket er et svensk mineral mærke, som nu forhandles på flere af de danske apoteker. Jeg har bl.a. testet denne øjenskygge kvartet med flotte lilla og lyserøde nuancer, som I nok ved jeg er glad for.

Det jeg er mest vild med ved denne paletten er og bliver farverne – synes de er rigtig fine! Paletten indeholder en lys shimmer øjenskygge, som desværre er meget kalket, men dog stadig pigmenteret. Dernæst er den en sart mat lyserød og to lilla/violette nuancer, som begge har et flot skinnende finish. Alle farverne er generelt fint pigmenterede – også de to lyse som begge er lidt kalkede i konsitensen, dog er den beige-farvede værst. Derudover er de også ret lette at arbejde med.

Desværre har jeg oplevet én ting – som jeg desværre er ret ærgerlig over.. Jeg oplever nemlig at de to lilla/violette nuancer har en tendens til at miste farven lidt i løbet af dagen og det er selvom jeg bruger primer under øjenskyggen. Resultatet om aftenen er ikke grimt, bare mindre farverigt – hvilket jeg desværre er lidt utilfreds med. Ikke desto mindre, så kan jeg stadig ikke helt lade være med at bruge paletten f.eks. på arbejde da jeg jo ikke er på arbejde hele dagen lang og fordi jeg bare er vild med farverne!

Idun Minerals har en del forskellige produkter – både single, duo og kvartet paletter. Denne palette hedder Styvmorsviol og derudover findes der tre kvarteter mere, alle i naturlige nuancer. Øjenskygge paletten koster 190 kroner og man kan finde sin nærmeste forhandler her – alternativt kan den købes på Webapoteket.dk.

Hvar I allerede prøvet Idun Minerals – og hvad er jeres erfaringer? 🙂

3 kommentarer

  • Maiken

    Der var den!!!!!

    Jeg har siddet i spænding, og ventet på en anmeldelse af den flotte lilla øjenskygge du havde brugt!

    Så nu tror jeg snart, at jeg kan gå på shopping 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Idun Minerals Øjenskygge Kvartet | Rikkes Makeup BlogIdun Minerals er ret nyt for mig – nok for en del danskere! Mærket er et svensk mineral mærke, som nu forhandles på flere af de danske apoteker.besøge hjemmesiden […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om fordomme og førstehåndsindtryk