Glam til vipperne: Gosh Bling Bling Glitter Top Coat

Dagens makeup – Bondage

Collage

De som følger mig på instagram @rikkehundal ved at jeg nu har fået min Urban Decay Vice 3 palette hjem som jeg er meget begejstret for – makeup’en her er første forsøg med paletten, et mørkt aftenlook med dybe farver. Desværre lader den til allerede at være udsolgt på Magasin.dk, så hvis du vil nå at have fingrene i den er BeautyBay.com nok vejen at gå – og da paletten er limited edition er jeg ikke sikker på om den kommer igen når den er udsolgt!

Ansigt:
bareMinerals Original SPF15 Foundation
Benefit Fake Up Concealer
Yves Rocher Youthfull Glow Powder

Øjne:
Too Faced Shadow Insurance Eyeshadow Primer
Urban Decay Vice 3; Truth, Bobby Dazzle, Alchemy, Bondage & Defy
Oriflame The ONE 5-in-1 Wonder Lash Mascara
Teeeze poiled Rich Eyebrow Cream, Vintage Cacao

Læber, kinder og kontur:
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder
MAC Powder Blush, Fleur Power
Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lipgloss, Walk of Shame

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, som giver kommisson ved eventuelle køb og på den måde støtter du bloggen.

8 kommentarer

  • Flot farve og makeup, du ser godt ud 🙂 Ville lige høre hvordan kvaliteten af skyggerne er ift fx Naked paletterne? Synes jeg har læst ret blandede anmeldelser, men jeg elsker farverne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maike!
      Jep – jeg har faktisk også læst og hørt en del forskelligt – men nu måtte jeg bare prøve den selv for jeg synes paletten er SÅ flot! Generelt synes jeg at størstedelen af skyggerne er lige så gode som Urban Decays øjenskygger nu ellers altid er. De eneste jeg har et issue med er de fire yderste lyse neutrale nuancer som er næsten matte – de er lidt løse i det og virker kalkede! Synes dog ikke det ses når først man arbejder godt med dem! Så det er absolut ikke noget der har så stor betydning at jeg ikke synes paletten er hver en krone værd! Men lige de fire er ikke af top kvalitet – dog stadig brugbare! Der kommer desuden snart en anmeldelse, måske allerede i morgen! 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for svar, læste også lige hele anmeldelsen. Ah jeg er stadig ubesluttet! Synes du de drysser meget? Men de farver er jo næsten ikke til at modstå 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Så lidt! 🙂
      De fire yderste som er lyse og næsten matte drysser lidt ja – men de er så lyse at det ikke ødelægger din foundation når du lægger dem på øjenlåget. Og når først de er på øjenlåget så drysser de altså ikke, det er kun når du sætter penslen i skyggerne i paletten! Jeg er helt enig i at farverne ikke er til at modstå – derfor ser jeg også lidt igennem fingrene med de fire skygger der, som heldigvis stadig sagtens kan bruges!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ok, så er jeg overtalt! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe… Håber du deler samme mening med mig når du også får den! 🙂 Jeg er i hvert fald stadig meget glad for min… 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke.
    Super flotte farver og rigtig flot look. Jeg tænkte på om du tidligere har skrevet et blogindlæg hvor du fortæller om hvordan man kan ligge øjenskygger? Altså en guide til et look eksempelvis.

    Mvh Viola

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glam til vipperne: Gosh Bling Bling Glitter Top Coat