Maria Nila Palett Colour Refresh - Hazel Brown

GOODIEBOX Februar 2015 – Love is in the air

 photo DSC00937_zps4fd4c10c.jpgDer er virkelig nogen på GOODIEBOX-kontoret der har været hurtige denne måned – for jeg modtog allerede månedens box i går! Helt perfekt timing i forhold til Valentine’s Day i weekenden og så med en special designet æske – er den ikke fin? Boxen ser sådan ud fordi der, ud over beauty-indholdet medfølger et 200 kr rabat kort i boxen til Jane Kønig smykker ved køb for minimum 600 kr.

Og så til boxens egentlige indhold som jeg interesserer mig lidt mere for:

Full Size: Kueshi Natural & Pleasant Cosmetics Revitalizing Face Toner, 99 kr.

Full Size: Bellápierre Cheek & Lip Stain, 149 kr.

Full Size: Oolution Check Matte, 299 kr.

Eucerin Aquaphor Smoothing Skin Balm, 80 kr. for 40 mL

GOODIEBOX Glas Neglefil, 69 kr.

Først og fremmest så elsker jeg det røde/lyserøde indhold – kan rigtig godt lide at der er gjort lidt ud af Valentine’s Day temaet. I boxen er der som sagt tre produkter i fuld størrelse, samt en lille prøve og en lille glasfil fra GOODIEBOX selv.

Jeg har endnu ikke nået at teste nogen af produkterne, men jeg er i særdeleshed spændt på at prøve Oolution Check Matte som er en creme der skulle tilpasse sig den individuelle hudtype og skabe et mat finish. Spændende om det virker! Derudover er der den lille Eucerin Aquaphor prøve – jeg ejer allerede denne multisalve i fuld størrelse, se min anmeldelse her. Jeg bruger den specielt til sprækkede tørre læber og en næse der er træt af at blive pudset og da jeg netop er blevet forkølet igen så er denne prøve jo glimrende til tasken eller pungen. Til sidst vil jeg kort nævne Bellápierre Cheek & Lip Stain som også ser spændende ud – dog er jeg ikke til creme blushes generelt, så den ender nok kun på læberne!

Alt i alt synes jeg det er en spændende og anderledes box – tak for en dejlig overraskelse GOODIEBOX. Hvis du ikke allerede er tilmeldt GOODIEBOX kan du tilmelde dig her og modtage din egen månedlige beauty box for 139 kr.

 photo DSC00928_zpsc1085923.jpgDette blogindlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

  • Liselotte Alminde

    Eijjjj Rikke, jeg har netop tilmeldt mig og venter min box her en af dagene. Det er altså for tidligt du skriver om den, jeg var jo så nysgerrig, at jeg læste videre og nu ved jeg jo hvad der er i min box. SMILER. Næste gang må jeg huske ikke at læse dit indlæg før jeg har fået min egen box. Desværre er jeg bare så nysgerrig, og følger din blok næsten dagligt. KH Liselotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Liselotte!
      Øv – det beklager jeg meget!! Jeg tænkte ellers at de fleste fik den i går som jeg gjorde og valgte et billede af æsken og ikke indholdet som det første, i de tilfælde hvor den først kom senere… Håber ikke du bliver/blev skuffet da du fik boxen alligevel! 🙂 Og skønt at du kan lide at følge med på bloggen… 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Liselotte Alminde

      Hej Rikke

      Smiler; det skal du ikke beklage. Det var for sjov jeg skrev det. For at fortælle dig hvor nysgerrig jeg er på din blog. Håber jeg også snart får min box. Rigtig god weekend .
      Mvh Liselotte

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er skønt at læse Liselotte!! 🙂 Kan også godt forstå man bliver nysgerrig… Det gør jeg også selv når der er en ny box, som jeg kan se før på en blog! Hehe… Og skøn weekend til dig også!
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila Palett Colour Refresh - Hazel Brown