Dagens makeup - Bollywood inspired

Gosh Forever Lip Shine

 photo DSC01776_zpsakbus8zm.jpgDanske Gosh har sendt mig nogle spændende forår og sommer nyheder – specielt er jeg faldet godt i med disse “tynde chubby sticks”. Der findes i alt 10 smukke farver – her har jeg fire af dem. Læbestifterne skal skrues op og glider let på læberne, desuden giver de god fugt, hvilket er ret vigtigt for mig i en læbestift. Der er intet værre end tørre læber under en ellers flot læbestift…

Gosh Forever Lip Shine er ikke bare en “lip shine” det er faktisk en dækkende læbestift efter min mening. De minder mig mest af alt om en budgetvenlig udgave af Clinique Chubby Stick Intense – de er bare lidt tyndere, hvilket slet ikke gør noget! Det gør blot at det er lettere med præcis påføring og at de er nemme lige at have med i tasken eller pungen. Desuden er holdbarheden ganske udmærket.

 photo Collage0_zpshw3syklg.jpgFarverne jeg har fået tilsendt er lige fra nude, orange, pink og mørkerød:

002 Sweet Moments – nude cremet nuance med en lyserød undertone, så den ikke “gør syg”. Dette er min favorit af de fire, jeg synes den er super flot og brugte den faktisk i dagens makeup i går.

006 Magic Monday – orange rød nuance med en masse små matchende glimmerstykker, som desværre er svær at fange med kameraet.

007 Funky Friday – fuchia pink nuance med lidt matchende glimmer, som desværre er næsten umuligt at se på billedet.

010 Lady Like – dyb cremet bordeaux rød nuance med overvejende kolde undertoner.

 photo Collage_zps9nhmq4yh.jpgGosh Forever Lip Shine kan bl.a. købes i Matas og på Magasin.dk til 90 kroner for 1,5 g.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Bollywood inspired