Maria Nila Palett Colour Refresh – Pink Pop x White Mix

Highlight: Youngblood Lunar Dust – Twilight

 photo Collage_zpsxm6adhvf.jpgYoungblood har lavet tre forskellige Lunar Dust, som er løse lysreflekterende mineral pudre, som kan bruges til at fremhæve features i ansigtet så som kindben, amorbue og brynben, samt kraveben og lignende. Specielt den helt lyse, næsten hvide, farve Twilight har jeg set min svenske inspiration Linda Hallberg bruge ofte i mange af hendes flotte makeup’er. Derfor købte jeg netop denne da jeg var i Matas for et par måneder siden og nu er jeg så endelig nået frem til min egen mening om dette highlighting produkt fra Youngblood.

Generelt bruger jeg oftest pudder produkter i ansigtet, også til at highlighte ansigtet med, f.eks. øverste del af kindbenet, under brynet, i inderste øjenkrog, næseryggen og amorbuen. Jeg synes ganske enkelt at pudder, om den er løs eller fast, er lettere at styre og derfor nemmere at skabe et flot tonet resultat. Derfor var jeg også begejstret for at prøve Youngblood Lunar Dust i farven Twilight.

Twilight er en næsten hvid/perlemor shimmer pudder med en snert at gylden undertone – den er så lys at den kan ses på selv en hel lys skandinavisk porcelæns hud.

Der er som sådan ikke meget at sige om selve pudderen, for den fungerer ganske fint som en løs shimmer pudder nu gør. Når jeg påfører den som I kan se på billedet nedenfor, bruger jeg en mindre rund pensel med løse hår så den er nem at tone ud. På billedet synes jeg faktisk resultatet er helt godt – læg mærke til øverste del af kindbenet og læbens amorbue. På billeder “mister” man dog cirka 20 % af makeup’en, så det er noget tydeligere i virkeligheden og jeg synes helt ærlig at farven er for lys, “hård” og unaturlig til en almindelig dagmakeup eller blot til privat brug. På catwalken til en kraftig makeup er det hel sikkert noget andet, samt på photoshoots – men til almindelig privat brug bliver farven for hvid og unaturlig. Så skal man have det til at fungere så sørg for at bruge den sammen med en blush og kun meget lidt af gangen.

 photo DSC01596_zpssh59n67y.jpgJeg fortryder ikke at have købt denne highlightende shimmer pudder – man kan bruge den til meget forskelligt. Men jeg er desværre stadig blevet skuffet – den er ikke så let at bruge som forventet fordi resultatet ikke bliver naturligt. Så er du på udkig efter en naturlig flot highlighter som er let at bruge i hverdagen og til fest, så er det ikke denne du skal have fat i. Dog synes jeg den er helt fin på amorbuen, under brynet og i inderste øjenkrog, men ikke på kindbenet, som jeg havde købt den til.

Youngblood Lunar Dust i Twilight kan bl.a. købes i Matas og Magasin til 320 kr for 8 g – så man får en del produkt, men den er desværre stadig ret dyr! Man kan finde den lidt billigere på NiceHair.dk til 289 kroner.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila Palett Colour Refresh – Pink Pop x White Mix