Dagens makeup - Metallic Smoky Eye

Opstram din hud og reducér rynker med Silk’n FaceTite

 photo Collage0_zpszfhj2akn.jpg*Sponsoreret indlæg*

Det er sikkert at vi alle får rynker og slappere hud med alderen, solen skulle eftersigende være ansvarlig for helt op til 90 % af hudens aldring. Desuden er det sikkert at rynker ikke kan dækkes med makeup, dog kan man mindske synligheden med de rette teknikker. Anti-age bliver brugt i flæng i kosmetik verdenen i øjeblikket, men hvor ofte virker det egentlig? Personligt har jeg svært ved at forstå hvordan en ansigtscreme kan gøre ret meget gavn mod rynker, det giver mere mening for mig at der skal en mere omfattende behandling til. Derfor sagde jeg straks ja da jeg fik muligheden for at teste Silk’n FaceTite fra Elgigaten, som netop skulle stramme huden op og mindske fine linjer og rynker. Hvorfor ikke mindske linjerne før de bliver rynker? Den kan dog også sagtens bruges selvom man allerede har rynker.

Da det er en lidt mere komplex hjemmebehandlings metode stødte jeg desværre ind i et problem da jeg modtog produktet – i brugsanvisningen anbefaler nemlig ikke at man bruger produktet når man ammer. Så jeg må vente nogle måneder endnu før jeg kan prøve den på mig selv. Heldigvis har jeg en sød veninde, Hannah, som har testet den i stedet for mig.

 photo Collage_zpswun5csrj.jpgSilk’n FaceTite virker ved hjælp af tre forskellige metoder som rammer de forskellige cellelag i huden og reparerer vævet. Det siger Hannah om Silk’n FaceTite:

  • Det er godt der er 5 energi-niveauer, da det femte og mest virksomme niveau er meget varmt, så man skal være forsigtig.
  • Det er for varmt at bruge femte niveau omkring øjnene, her kan man bruge et lidt lavere niveau.
  • Det er forholdsvis lang tid, 15 minutter, man skal behandle hvert område – heldigvis er Silk’n FaceTite meget let og rar at holde ved og samtidig er det kun to gange ugentligt man skal gentage behandlingen.

Man skal kunne se synlige resultater efter 5 uger og optimale resultater efter 10 uger!

Fordelene ved denne type behandling er at man kan gøre det derhjemme i ro og mag lige når man har tid og for et engangsbeløb når man køber Silk’n FaceTite. Desuden har man hele tiden én hånd fri, så man kan godt sidde med telefonen eller lignende samtidig – eller måske bare nyde lidt fritid på sofaen med en god serie.

Silk’n FaceTite kan købes hos Elgiganten til 1.999 kroner.

*Dette blogindlæg er sponsoreret*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Metallic Smoky Eye