Palmolive skumhåndsæbe - husk god håndhygiejne!

Fordele og ulemper ved korthårsfrisure – skal/skal ikke?

 photo DSC_1120_zpsvwrbh7y7.jpgDet er efterhånden ved at være et par år siden jeg sidst var korthåret… Ih, hvor jeg dog elskede det! Nu er jeg så for alvor begyndt at overveje igen at lade lokkerne falde, så jeg kan tage på sommerferie med en lækker kort sommer frisure. Normalt er jeg faktisk ret hurtig til at tage en beslutning om den slags også selvom det jo tager lidt tid at få håret at gro ud igen!

Det sidste års tid har jeg desuden ikke farvet mit hår, lige med undtagelse af lidt lyse reflekter et par gange. Jeg nyder ikke at skulle brug tid og penge på at farve håret hele tiden for at holde det ved lige og selvom jeg synes mørkebrunt hår er super pænt, så synes jeg faktisk heller ikke min naturlige hårfarve er helt skidt!

Der er så mange fede fordele ved at være korthåret synes jeg, men desværre er der jo også et par ulemper, som holder mig lidt tilbage for bare at blive klippet…

Fordele:

  • Det er anderledes
  • Det er hurtigt at sætte
  • Det er friskt og let
  • Håret synes altid sundt
  • Mit tynde hår synes kraftigere

 

Ulemper:

  • Det er dyrt at holde vedlige! Når jeg er korthåret render jeg til frisør med 1½ måneds mellemrum.
  • Desuden kan man ikke bare lade det gro ud, hvis man vil have det langt igen – det tager nogle måneder og gange ved frisøren før håret har den form, hvor det bare kan få lov at gro.

 

Jeg er ikke i tvivl om at jeg elsker kort hår – min eneste hurdle er blot at det er dyrt at vedligeholde!

Jeg har da også allerede fundet ud af hvordan det skal se ud, hvis jeg beslutter at lade mig klippe kort igen. Faldt nemlig over en virkelig lækker frisure på Rita Ora – jeg har sammensat den i en lille collage nedenfor.

 photo Billede 17-05-15 10.11.54_zpssnmpaosx.jpgDet fede ved denne frisure er at der er så mange forskellige længder og dermed også mange forskellige muligheder for at sætte det! Flere end hvad jeg overhovedet for benyttet mig af med mit halv-lange hår alligevel.

Hvad skal jeg gøre? Skal det af eller ej? Og kan I lide frisuren jeg tænker på?

// Rikke

4 kommentarer

  • S

    Jeg er korthåret, i gang med at gro det længere. Jeg er stuck i en blød page for evigt, så du skal virkelig, virkelig være sikker (også selvom det bare er hår).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kender det godt Sofie! Det har jeg også været det sidste 1½ års tid… Dog handler det ikke om at få langt hår for mig, blot det at det er dyrt at vedligeholde… 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

    Hvis jeg havde glat hår ville jeg kun være korthåret. Jeg er dog benådet med et meget kraftigt langt krøllet hår som jeg er utrolig gla dfor. Men- hvis jeg havde glat hår var det kort☺ kh Jeanette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmolive skumhåndsæbe - husk god håndhygiejne!