Få øjenskyggen til at holde: den bedste øjenskygge primer

BeautyLook.dk – Vegas Cosmetics Hair Line hårpleje

 photo DSC04748_zps4bam4pgx.jpg*Sponsoreret indlæg*

For uger tilbage fik jeg tilsendt lidt hårpleje produkter fra BeautyLook.dk, som jeg har testet den seneste uges tid – perfekt nu hvor jeg er blevet klippet igen, så er det jo meget sjovere at eksperimentere lidt med det nye hår!

BeautyLook.dk er en webshop som forhandler forskellige hårpleje og hudpleje produkter. Shoppen er startet af et ungt par som brænder for at sælge Vegas Cosmetics produkterne til os danskere så vi også kan få glæde af produkterne. Siden jeg modtog produkterne og skrev det min oprindelige anmeldelse er der sket lidt ændringer, emballagen er nemlig blevet forbedret og produkterne indeholder nu ingen parabener. Jeg har dog stadig lyst til at bringe den oprindelige indlæg og til sidst kommentere herpå…

“Helt overordnet vil jeg godt indrømme at jeg synes designet er helt forfærdenligt – virkelig kikset! Når alt kommer til alt er det jo heldigvis indholdet der betyder mest og der har de heldigvis været i stand til at lave noget godt!

Lad hos bare gå lige til hårpleje produkterne – dvs. shampoo og treatment, de produkter som bruges i bruseren og som skyldes ud igen. Jeg har det lidt med hårpleje som jeg har det med hudpleje, det er en lille smule kedeligt, men nødvendigt for at man har et godt udgangspunkt når man skal til det sjove, nemlig stylings-delen! Velplejet hår er bare lettere at få style så det er flot, rent og sundt. 

BeautyLook.dk forhandler tre forskellige shampoo’er og én treatment fra Vegas Cosmetics Hair Line. Der er én shampoo til farvet hår, én der giver volumen og én med aloe vera til tørt hår og en tilhørende treatment/hårmaske også med Aloe Vera. Jeg selv bruger volumen shampoo’en og aloe vera treatment, som skal sidde i håret nogle minutter inden den renses ud.”

Efter jeg skrev anmeldelsen har producenten så været i gang med at ændre på designet – nu ser produkterne ud som nedenfor… photo Collage_zpsrw8nwhkm.jpgJa tak til det nye design – lækkert! Der er desuden ændret lidt i sortimentet, den indeholder stadig volumen og color shampoo, som begge består af 30 % aloe vera, derudover er der kommet en shampoo og conditioner i én og deres treatment er nu også på tube, mange tak for det!! Dét at de har fjernet parabenerne er dog ikke et plus i min bog desværre.

Som I kan se på emballagen så er der 30 % aloe vera i tre af produkterne og hele 50 % i Conditioner Treatment – det er virkelig meget! Så hvis man er aloe vera fan, så er det måske denne hårplejeserie der skal stå i dit bad!

Alle fire produkter koster 99 kroner stykket – en fair pris for kvalitets hårpleje og produkterne kan købes lige HER. Jeg har desuden fået lov at dele en rabatkode med jer, skriv “blogger” og få 10 % rabat indtil d. 1. december!

*Sponsoreret indlæg*

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få øjenskyggen til at holde: den bedste øjenskygge primer