Dagens makeup - Stargaze

Nilens Jord Chubby Lips

DSC07153Hvis du sidder og tænker: “sikke et uoriginalt navn”, så er jeg helt enig! Chubby Lips er ikke ligefrem opfindsomt, men selve produktet er heldigvis ikke helt som alle de andre chubby sticks eller læbestifter som der efterhånden findes på markedet. Hvis du læste med da jeg viste mine forårs læbe nyheder frem har du helt sikkert også allerede set disse lækre læbeprodukter fra Nilens Jord, men jeg synes bare at de simpelthen fortjente et indlæg for sig selv.

Ud over disse fem farver, findes der en sjette lilla nuance – så selvom der ikke er mange at vælge imellem så synes jeg udvalget er rigtig fint. Det der gør Nilens Jord Chubby Lips anderledes er at de giver rigtig meget fugt, faktisk ligner de en læbepomade eller lipgloss på læberne – læg mærke til hvor våde og skinnende de er når det swatches nedenfor. De giver lidt farve til læberne, men uden at dække som en læbestift. De lever 100 % op til “Tinted Lip Balm” som de også hedder og klistrer på ingen måde. Dette betyder desværre også at holdbarheden ikke er super god og man derfor må friske op mange gange i løbet af dagen. Jeg ELSKER dem virkelig, netop fordi de blot giver lidt farve, masser af fugt og fordi de har et super flot finish på læberne.

Nedenfor har jeg swatchet farverne – specielt er jeg helt vild med den første:

  • Mellow: klar lys nude nuance med synlige gyldne pigmenter
  • Vintage Rose: klar nude/fersken/beige nuance
  • Scarlet: frisk afdæmpet varm fersken nuance
  • Blossom: dyb kold pink nuance
  • Ruby: dyb kold rød nuance

CollageChubby Lips ligger til 145 kroner stykket og kan købes HER eller hos din nærmeste Nilens Jord forhandler.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Stargaze