Dagens makeup - Roadstripe

Rodial makeup – halv dyrt og halv godt

Collage*Produkter modtaget til test*

Eller måske skulle overskriften rettere hedde “HEL dyrt og HALVDELEN er godt”! Det er ved at være et par måneder siden jeg fik denne og det har taget mig en del tid at beslutte mig for hvad jeg synes, men nu er jeg altså nået frem til en konklusion som jeg godt vil dele med jer.

Først var jeg vild begejstret for designet af de to kompakte produkter, bronzer og concealer – så blev jeg til gengæld lidt skuffet da jeg faktisk prøvede de to produkter. Heldigvis har jeg en stor makeup organizer stående på mit makeup-bord, hvor jeg sætter de fleste nye produkter jeg får ind af døren, både det jeg selv køber og det jeg modtager til test som dette. På den måde får jeg testet de fleste produkter, dog er det langt fra alle der kommer på bloggen af den eller eller anden grund. Nå, men netop fordi jeg satte produkterne i min akryl organizer endte et par af produkterne med at overraske mig og er ligefrem blevet nogle rigtige favoritter uden jeg næsten nåede at opdage det!

Det drejer sig om Rodial Galmolash Mascara XXL og Rodial Snake Booster Oil – sidstnævnte er jo egentlig hudpleje, men jeg bruger den nærmest som en fugtgivende primer under min foundation.

Rodial Galmolash Mascara XXL er virkelig en fantastisk volumen mascara – den giver utrolig meget volumen og rigtig god længde til mine korte øjenvipper. Til daglig kan man sagtens nøjes med ét lag, og så går det jo hurtigt, og til aften/fest kan man bygge den op til noget hvor man ikke føler trang til at tilføje kunstige vipper. Selve applikatoren er ikke en type jeg ellers falder for, men den har vist sig at være ganske nyttig til denne mascara og formulering. Finished man får med denne mascara er ikke perfekte adskilte vipper, men tilfældige voluminøs flotte “edderkoppe”-vipper. I kan se resultatet på nogle af mine seneste “Dagens makeup” indlæg, eller udpluk fra dem nedenfor. Det eneste minus med denne mascara er at jeg oplever den godt kan sætte sig lidt på huden ét sted lige under brynet, hvor mine øjenvipper rammer. Dette sker efter en lang dag, hvis min hud er lidt fedtet der, og det sker desværre ofte i løbet af dagen for mig. Dog er jeg så vild med de vipper jeg får af denne mascara at jeg bruger den trods dét – heldigvis er det ikke så meget. Til alle som har lange vipper der rører huden og hvis hud let bliver fedtet omkring øjnene, så vil jeg nok ikke anbefale den.

Collage2Så har vi Rodial Snake Booster Oil, en fantastisk fugtgivende olie som meget hurtigt tørrer ind i huden og danner et utrolig godt underlag for både en våd og en tør foundation. Olien kommer med en pipette så det er nemt at dosere 2-3 dråber, hvilket efter min mening er et must når der er tale om en olie. Jeg er VILD med den! …og så oplever jeg faktisk den gør en forskel.

Resten af produkterne er jeg ikke begejstret for – og priserne er helt hen i vejret. Bronzeren er ok, men lidt en speciel grålig farve, det samme gælder for brynpennen. Mest af alt synes jeg nok produkterne er ringe fordi de koster spidsen af en jetjager.

Galmolash Mascara XXL ligger til 275 kroner og Snake Booster Oil koster 795 kroner – produkterne forhandles bl.a. i Magasin. De resterende produkter koster alt imellem 375 kroner for concealeren, 595 kroner for bronzer og 460 kroner for blush børsten. Dyrt!

// Rikke

2 kommentarer

  • HeLene

    Tak for din ærlige mening om disse produkter som er meget hypede på fx instagram! Og utrolig smuk er du på billederne. Virkelig fint! God aften til dig!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Helen!
      Selv tak for en dejlig kommentar! Umiddelbart tror jeg Rodial er ret god til det der med hudpleje, personligt mener jeg bare at makeup’en måske ikke lige er deres spidskompetence! 😉 Men som sagt en fantastisk mascara!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Roadstripe