Depend 7Day Hybrid Polish - Forårs kollektion 2017

Delilah mascara & brow gel

dsc01062Jeg har tidligere anmeldt lidt forskelligt makeup fra delilah, hvoraf læbeprodukter og blush er blevet nogle af mine favoritter. Jeg har sidenhen modtaget lidt flere produkter til test – som den opmærksomme læser nok har opdaget i nogle af mine seneste Dagens Makeup indlæg. Specielt er det disse to Delilah Definitive Volumising and Defining Mascara og Delilah Brow Shape Gel som jeg er faldet for og som jeg har brugt rigtig meget på det seneste og specielt her i min første barselstid.

Delilah Definitive Volumising and Defining Mascara er en rigtig god volumen mascara med en stor “børste-appliaktor”. Normalt er jeg mest til gummi-applikatorer, men denne børste-applikator fungerer altså rigtig fint. Desuden holder den rigtig godt og den hverken drysser eller smitter af. Denne mascara giver primært volumen og en anelse længde, så det er altså for volumen man skal vælge den. En ganske god volumen mascara helt simpelt og i traditionel forstand. Emballagen er desuden flot, eksklusiv og stilren. Mascaraen ligger til 239 kroner, så den er naturligvis lidt i den dyre ende, men det er delilah generelt.

dsc01067Delilah Brow Shape Gel er en rigtig god farvet bryn-gel til at farve og tæmme bryn-hårene. Skal det gå hurtigt eller selve hårene på brynet farves (ud over at “tegne” brynet op), så er det denne lille fætter jeg tyr til for tiden. Applikatoren er rigtig god – lille og let at arbejde med. Samtidig samler den hverken for meget eller for lidt produkt op af gangen, hvilket er vigtigt for at der ikke sætter sig store klumper af produkt i brynene og samtidig at det ikke kommer til at tage alt for lang tid. Et enkelt til to “dyp” er nok til begge bryn. Når jeg bruger denne bryn gel bliver mine bryn hår naturligvis også en anelse tykkere og dermed tydeligere, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Desuden holder det hårene på plads når den først er tør, hvilket er et ekstra plus. Øjenbrynsgelén ligger til 199 kroner – igen i den dyre ende, men pengene værd.

dsc01075

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7Day Hybrid Polish - Forårs kollektion 2017