Dagens makeup - Basic browns

Makeup Revolution Blush Palette – Blush Goddess

collageJeg har egentlig aldrig rigtig tænkt at Makeup Revolution lavede noget makeup som jeg bare måtte eje, men jeg gav det alligevel et forsøg og købte tre forskellige paletter i Normal. Én af disse paletter viste sig tilmed at blive lidt af en favorit i min samling og en jeg ofte griber ud efter når det skal gå lidt tjept fordi jeg ved farverne er så fine på mig og fordi den indeholder både blushes og highlighters.

“Blush Goddes” blush paletten indeholder fire smukke forskellige matte blushes, to varme og to kolde nuancer, samt ligeledes to semi-stærke og to sarte farver. Hel perfekt. Dertil kommer der fire smukke highlighters med masser af shimmer og satin finish – tre af dem ligner dog hinanden en del og man kunne nemt udskifte en af dem.

Det er en palette som skal ses og ikke mindst afprøves i butikken – specielt blev jeg meget overrakset over de fire shimmer/satin highlighters, samt pigmenteringen generelt i paletten af samtlige otte nuancer. Jeg er ganske enkelt helt vild med netop denne palette, så jeg vil klart opfordre til at tjekke den ud næste gang du besøger Normal-butikken…

Paletten ligger til omkring de 70 kroner +/- og kan desuden købes på nette på eksempelvis BilligVoks.dk eller NiceHair.dk (som dog ikke har den på lager lige nu). Uanset hvor du køber den må man bare sige at en blush/highlighter palette med hele otte nuancer til under hundrede kroner er meget billigt!!!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Basic browns