Sådan fjerner du mørke skygge eller skæv lipliner

Hudpleje i øjeblikket

Photobucket

Det er efterhånden ved at være nogle uger siden jeg modtog en ny hudplejeserie fra et fransk økologisk mærke Melvita! Franskmanden Bernard Chevillant, som grundlagde Melvita i 1983 brugte meget honning i forhold til hudplejen!

Melvita er desuden en af de første virksomheder i verden som modtog en ECOCERT certificering for deres økologiske produkter. Nu er Melvita så kommet til Danmark og nu skal i bare høre…

I serien er der ansigtscreme, rense creme, skintonic og en læbepomade – som jeg nu bruger dagligt! Om aftenen bruger jeg min BodyNordic Natural Face & Body Oil, som dufter rigtig dejligt og perfekt til at lade trække ind om natten – og så er jeg bare blød som en barne rumpe om morgenen!

Photobucket

Nå, tilbage til Melvita – produkterne fås alle til overskuelige priser:

APICOSMA Moisturizing cream er en rig delikat crème, der nærer og beskytter tør hud, styrker hudens celler og efterladen huden smidig, gennemfugtet og fri for tørhed. Pris: 200 kr.

APICOSMA Cleansing cream er en blød, cremet rensecreme, som med beskyttende egenskaber fra argan oil, shea butter samt beroligende ekstrakter fra rose og honning er det ideelle produkt til at fjerne makeup effektivt og skånsomt.Pris: 130 kr.

APICOSMA Moisturizing toner fjerner de sidste rester af makeup og snavs og revitaliserer træt, tør hud. Pris: 120 kr.

APICOSMA Reparing lip balm er en ultra-nærende, reparerende løbepromade, som ikke fedter, men trænger hurtigt ind og efterlader sine læber bløde og fugtede. Indeholder argan oil, bivoks og shea butter. Pris: 70 kr.

Specielt er jeg blevet rigtig glad for dagcremen – jeg kan rigtig godt lide at dosere den med en pumpe og jeg synes det virker mere hygiejnisk. Derudover synes jeg også den giver lidt mere fugt end de fleste andre dagcremer og hvis du venter et par minutter kan du sagtens ligge din makeup ovenpå bagefter!

Photobucket

Rense cremen er ganske almindelig – må indrømme jeg ikke rigtig har det vilde at sige om den og det kan jo både være positivt og negativt, vælg selv!

Photobucket

Skintonicen er hel kanon og skånsom, hvilket jeg synes er rigtig vigtigt for en skintonic, så man ikke står og føler man smider sprit i ansigtet! Oplever stadig at den fungerer fint som den skal og man kan dosere let ved et lille hul i midten, så man ikke spilder en masse!

Photobucket

Til sidst er der læbepomaden, som er i en lidt utraditionel og upraktisk emballage efter min mening, hvilket også betyder at jeg ikke tager den med mig, men kun bruger den om morgenen sammen med ovenstående produkter! Læbepomaden fungerer fint og virker faktisk reparerende som de påstår.

Photobucket
Alt i alt en lækker serie, som jeg godt kunne finde på at købe igen, netop fordi prisen er fornuftig og produkter fungerer godt og er lækre!

Hvad bruger I i øjeblikket af hudpleje produkter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fjerner du mørke skygge eller skæv lipliner