Nyt makeup mærke - Paradise Hotel Cosmetic

Makeup og hudpleje favoritter – Marts 2013

 photo DSC08267_zps864e5b23.jpg

Det er efterhånden flere måneder siden jeg har lavet et indlæg om månedens favorit produkter – jeg synes ikke jeg har haft det vildeste nye at byde på, men har blot kørt lidt i ring med de samme produkter. Men nu er der virkelig noget at blogge om af favoritter igen – det kan jeg bl.a. takke min nye organizer for, alt nyt er kommet op i den så jeg husker at bruge det.

Jeg har delt marts måneds favoritter op i makeup og hudpleje, så det hele ikke fylder for meget på ét billede!! Lad os starte med det jeg selv synes er det allermest spænende – makeup’en naturligvis som ses på øverste billede! 🙂

  • Ciaté Paint Pot, Cupcake Queen – først og fremmest elsker jeg Ciaté’s design, synes de er så søde og feminine. Dernæst kan jeg sige at jeg virkelig elsker denne farve, bliver i virkelig godt humør og den hører nu både hjemme på tånegle og fingernegle. Se anmeldelse her.
  • Yves Rocher Light & Luminous Foundation, Beige – denne foundation har ligget i mine gemmer længe, men nu er den endelig afprøvet. Meget let og flydende foundation, som dækker let til medium. Det jeg elsker ved denne foundation er at den får huden til at lyse og og se sund ud.
  • bareMinerals Original Foundation – denne foundation kom lidt dårligt fra start, men efter jeg nu har købt bareMinerals Handybuki brush er den helt fantastisk. Den både ser og føles let og naturlig og kan bygges op til at dække godt.  Min hud ser så småt bedre ud når jeg bruger denne foundation. Se anmeldelse af foundation her og børste her.
  • Sephora Eyeshadow, Colorful Hollywood’s Calling Mirror – generelt laver Sephora nogle rigtig fine øjenskygger, det skal I snart se mere af. Denne øjenskygge er virkelig flot og har næsten en metallisk effekt. Desuden er den varm og lækker til foråret. Pigmenteringen er også helt i top. Se look med øjenskyggen her.
  • Make Up For Ever Aqua Seal – i marts har jeg leget en del med glimmer, her er Aqua Seal absolut det mest holdbare til formålet. Se makeup med glimmer her.
  • E.l.f. Mineral Infused Mascara – denne mascara har jeg haft af flere omgange. Den er super billig og meget naturlig på vipperne. Børsten er god til at adskille vipperne og give lidt længde.
  • Clinique Chubby Stick Intense, Pulshest Punch – de nye Chubby Stick Intens har givet mig modet til at springe ud i lidt farve på lænberne. En kombination af læbestift og fugt til læberne. Elsker designet og elsker farven som er meget sommeragtig til en kold pige. Se anmeldelse her.
  • Teske – efter jeg har fået mine lash extensions af igen savner jeg lidt de smukke buede vipper og ja, her kommer teskeen ind, den gør jobbet bedre end min vippebukker. Se i en video her, hvordan man gør.

Videre til hudpleje produkterne – her har jeg virkelig også nogle spænende produkter med denne gang synes jeg. Normalt kan jeg hurtigt kede mig selv lidt når alt skal handle om hudpleje, men denne gang er det langt fra kedeligt!! 🙂 Disse fem produkter bruger jeg næsten hver eneste dag.

  • Bliss Fabulous Foaming Face Wash – en let skummende ansigtsrens som jeg bruger til at rense ansigtet om aftenen. Desuden er der en lille mængde små korn så man laver en let eksfoliering hver gang man renser huden. 
  • Sephora 2 in 1 Waterproof Eye Makeup Remover Gel – denne øjenmakeup fjerner er virkelig god. Den tager det mest hårføre makeup og er mild omrking øjnene. Se anmeldelse her.
  • Forever Aloe Propolis Creme – denne creme kan bruges til flere formål, men jeg er vild med den som håndcreme. Den er lidt fed, hvilket jeg elsker ved en håndcreme og så dufter den virkelig godt, måske lidt af vanilje og blomster.
  • Eucerin Aquaphor – denne gel har jeg haft stor success med omkring mine rævnede næsebor og på mine tørre læber, den lægger nærmest en hinde som giver lov til at hele. Se anmeldelse her.
  • Purely Professional Repair Cream – denne cream har jeg set mange andre bloggere anmelde og nu har jeg endelig selv fået lov at prøve, og ganske rigtig, den er bare god. Jeg bruger den på tørre albuer og generet hud hvor den giver god fugt og pleje.

 photo DSC08270_zps80bed19f.jpg

// Rikke

15 kommentarer

  • Louise H.

    Hej og tak for en dejlig og spændende blog.

    Linket til at se hvordan man bruger en teske som vippebukker, virker ikke her hos mig??

    Har du ikke lyst til en dag at lave et samlet indlæg med dine Sleek I-divine paletter? Det ville jeg så gerne se.

    Kh. Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Louise!
      Øv, ved ikke hvorfor du ikke kan se den – det virker her hos mig! Men du får lige linket her… http://www.youtube.com/watch?v=WdUEwHRJCyw
      Sjovt du nævner det, jeg har overvejet det før – jeg noterer det lige, så kommer der nok en gang!
      Tak for kommentaren og ønsket… 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige et spørgsmål til den der Sephora 2 i 1 øjenmakeupfjerner.
    Jeg købte den efter din anbefaling, men kan simpelthen ikke lige se fidusen. Putter du bare produktet på en tør vatrondel, og så på øjet og af med makeuppen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Lise…
      Dejligt at høre anmeldelsen kunne bruges… 🙂 Jeg giver faktisk bare et pump mellem to vatrondeller så gelen bliver fordelt godt på de to – herefter bruger jeg dem på hver sit øje! 🙂 Når jeg kun har lidt makeup på er disse to nok, ellers gentager jeg… 🙂 Var det forståeligt skrevet?? Håber det kunne bruges i hvert fald!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er modtaget Rikke 🙂
      Jeg tror dog stadig jeg ender på min Loreal makeupfjerner som favorit. Men den er rigtig mild 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Super!
      Ked af du ikke fandt den lige så fantastisk som jeg, håber dog ikke du fortryder købet helt alligevel… 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej Rikke :).

    Skal lige huske at sige tak for et hurtigt svar, fra sidst! Det er en rigtig god blog du laver her :D.
    Jeg er vildt nysgerrig for at høre dig, hvordan du indkøber dit Elf- makeup…??
    Har kigget på deres makeup flere gange, men hver gang ender det med, at jeg alligevel ikke tør købe noget. Det jeg mener er, hvordan ved man at man nu vælger de rigtige farver.- eller er det bare lidt af et sats, at shoppe på nettet, hvis man aldrig har set dem i en fysisk butik?

    Mvh
    Maria
    P.S. Håber ikke det her er et vildt dumt spørgsmål….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maria!
      Tak skal du have… Jeg køber mit e.l.f. makeup på http://eyeslipsface.co.uk/
      Når man handler på nettet kan det naturligvis være svært at vide hvad det er for nogle farver man får – de kan se forskellige ud på forskellige computerskærme. Så ja, man kan vel godt sige man satser lidt mere end i en fysisk butik, heldigvis er e.l.f. makeup jo ikke særlig dyrt, så der sker ikke så meget ved at prøve lidt forskelligt af.
      Ellers kan du jo altid søge lidt på Google efter swatches af det produkt du kigger på – der er altid nogle bloggere, som har prøvet produkterne og lavet farveprøver, så du kan se det på huden.
      Kh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvis du or i nærheden af en Estetique, så har de også lidt elf makeup. plus de er begyndt at have det på flere apoteker, og selv i mit lille supermarked så jeg en stand med elf. Der kan man så bare ikke teste det på huden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for tippet Lise… Viste ikke det var begyndt at få det ud i butikkerne her i Danmark! Jeg har endnu ikke set det nogen steder, men mon ikke de også starter I større byer! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg bor i Billund, så det med storbyer ved jeg nu ikke helt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nææ, det kan jeg nu godt se… Så burde det også være i Herning… 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er der egentlig nogen, der kan fortælle mig, hvor jeg kan købe elf makeup henne? Min veninde fandt nemlig en pudder derfra hos mig og spurgte, hvor jeg havde den fra, men det kunne jeg ikke sige noget om, da jeg engang har fået den foræret..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hanne Hjørringgaard

      Hej.
      Jeg har set Elf produkter i Salling i Ålborg. Er ikke helt klar over hvor meget de har men de har noget.
      KH. Hanne

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Cecilie!
      E.l.f. kan købes på http://www.eyeslipsface.dk, hvor det bliver sendt fra England og ellers så har jeg hørt at de er begyndt at have små udvalg af deres makeup i forskellige butikker rundt omkring – har dog aldrig selv set det! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt makeup mærke - Paradise Hotel Cosmetic