Limited Edition: Depend Chameleon Neglelak

Gule perfekte sommernegle – CND Vinylux Paradise Collection 2014

 photo 2_zpse07c80a5.jpg

Jeg er gået helt i negle-mode! …mon ikke det skyldes det fantastiske gode sommervejr? Selvom det stadig blot er forår så føles det som sommer og jeg er helt forelsket i mine gule, Bicycle Yellow, sommernegle!! Det er kun få dage siden jeg modtog CND Vinylux sommerkollektionen 2014 Paradise Collection og den gule her er allerede i brug!

De der følger mig på Instagram (@rikkehundal) ved at jeg havde lagt den gule Vinylux lak på til min svigerindes konfirmation i gå – jeg selv synes de var super seje, sommeragtige og funky til min hvid/lilla satin kjole! Min man synes det er lidt “specielt” – vist ikke på den gode måde… 🙂 Nå, men de resterende billeder er alle her på 2. dagen og den holder stadig rigtig fint! Jeg er sikker på de ikke holder i 7 dage som de lover – det har mine Vinylux lakker i hvert fald aldrig gjort, men de holder trods alt lidt længere.

Nedenfor kan I se hele Paradise kollektionen med alle 6 farver – den gule er og bliver min favorit, men den blå og orange fanger også min opmærksomhed! De to yderste på billedet nedenfor er begge med shimmer/metallic effekt, dem er jeg personligt ikke så vild med som de fire klare farver i midten, men det er jo en smagssag!

Lakkerne indeholder 15 mL og koster 125 kroner, det samme gælder for topcoaten. De kan bl.a. købes i Stylebox by Matas og hos flere negleteknikkere og skønhedssaloner rundt omkring i landet.

Fra venstre mod højre: Sultry Sunset #168, Electric Orange #112, Bicycle Yellow #104, Cerulean Sea #171, Lush Tropics #170, Tango Passion #169

 photo 1_zps55d0bdc1.jpg

2 kommentarer

  • Mille

    Vinylux holder en del bedre end almindelig neglelak, men det er heller ikke altid jeg kan få den tid at holde 7 dage, det kommer meget an på mine dage. Jeg har fundet lakkene vildt billigt på http://www.nicehands.dk hvor man spare 76 kr når man køber 3 stk. Så jeg har lige fyldt lidt til samlingen 🙂 🙂 🙂 Og den gule var med, sååå fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Mille!
      Jep – det holder også bedre på mig, dog aldrig 7 dage. Tak for tippet med NiceHands.dk – og fedt du har købt den gule, den er bare SÅ flot! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Limited Edition: Depend Chameleon Neglelak