Hvorfor du IKKE skal rense dit ansigt to gange dagligt

Læbe farvelader: Sleek Pout Paints

 photo lips_zpsf58a9e2f.jpg

Jeg har længe haft et øje på disse Pout Paints fra Sleek, som ligner OCC Lip Tar – Sleek’s er nemlig lidt lettere at få fat i og så er de noget billigere! 🙂 De minder mig mest af alt om de der tuber med akrylfarver, som man brugte i billedkunst i de små klassetrin i konsistens og udseende.

Det fede ved disse Pout Paints, synes jeg er at det er let at blande farver… Så snart man har en blå og en hvid, samt et par normale læbe-farver, så kan man let blande sig til alverdens farver – bare vær lidt kreativ! 🙂

Pout Paint er rimelig flydende, cremede og meget pigmenterede. Fordi de er så flydende kan de let løbe lidt, hvis man får for meget på og ingen lipliner. Det at de er kombinationen af flydende og cremet gør det desuden super let at smøre ud på læberne – også selvom de skulle være tørre, synes faktisk de hjælper på tørre læber! Mine er i hvert fald ikke nær så tørre nu! Og så er der det aller fedeste ved disse – at de er meget pigmenterede og dækker 100 %!

Som I kan se på billedet nedenfor, så er tuberne ikke særlig store – svarende til en vatpind i længden. De er heller ikke specielt praktiske at have med for der er ikke nogen applikatore for enden – det er blot en helt almindelig tube! Efter min mening er det egentlig ikke noget minus som sådan – havde der været applikator for enden så synes jeg egentlig lidt den fede “tube” idé går af det… Så de er altså lidt mere sådan en ekstra kreativ ting – ikke så almindelig beauty, selvom man sagtens kan blande nogle flotte farver til daglig brug eller fest! Som det kan ses så har de et flot glossy finish og til sidst skal det siges at farven holder ret fint på læberne også selvom meget af produktet er forsvundet!

Farverne jeg har her er (fra venstre mod højre); Peek-a-bloo, Cloud 9, Minx og Pin Up.

 photo DSC05016_zps313f38ef.jpg

Nedenfor kan I se tre idéer til hvordan man kan blande sine farver – og så kan man jo desuden eksperimentere lidt med hvor meget man bruger af hver, eller blande mere end to farver af gangen!

Hvis man ikke gider at blande så er der altså også et fint udvalg af farver! 🙂

 photo mix_zps128929d5.jpg

Så ja, det er jo lidt et mere specielt læbeprodukt – men det er netop det jeg synes der er så fedt ved dem! Det eneste minus er egentlig at de er så flydende at de godt kan løbe lidt ud i de små revner og rynker man har i huden og omkring munden.

De kan købes direkte på Sleek.co.uk 7,5 £ eller på den danske webshop Makeup-Online.dk til 65 kroner stykket (cirka samme pris).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor du IKKE skal rense dit ansigt to gange dagligt