Mine favorit concealer pensler

Beauty webshops – 24 timers shopping!

 photo Online-shopping-main_zps40d78ff6.jpg

Jeg er blevet opfordret til at dele mine favorit webshops med jer – så her kommer lige en lille guide til nogen af dem jeg er glad for at bruge, samt nogle rabatkoder så vi kan få råd til at bruge mange flere penge!! 🙂

Generelt bruger jeg faktisk kun danske og engelske webshops – dem kender jeg og stoler på dem. Fordelen ved de danske er at der er kort leveringstid, men man betaler næsten altid porto, hvorimod flere af de engelske efterhånden har fri fragt og så tager det gerne en god uges tid før man har produkterne. Desuden kan jeg få fat i mange flere mærker på de engelske shops.

Hvis I bruger mine affiliate links så går der en lille andel af jeres køb til mig og på den måde kan i støtte mit arbejde her på bloggen.

Danske webshops:

NiceHair.dk (affiliate)
Denne webshop har et kæmpe sortiment af forskellige hår produkter og tilbehør, lige fra GHD glattejern til store æsker med hårnåle, øjenbryns farve og tilbud på dyre hårpleje og stylings produkter.

Makeup-Online.dk
Denne webshop har ikke det største udvalg i makeup og tilbehør, men til gengæld har den mærker som f.eks. Sigma og NYX, som ellers ikke er helt så let at få fat i for os danskere. Desuden forhandler shoppen Sleek, som absolut kan konkurrere med priserne direkte fra Sleeks egen webshop.

BilligParfume.dk (affiliate)
Navnet siger sig selv – webshoppen forhandler parfume til rigtig gode priser og udvalget i produkter er stort. Jeg selv er alt for nærig når det kommer til parfume, derfor er jeg meget glad fordi jeg fandt denne webshop.

Matas.dk
Mon ikke de fleste af jer kender denne webshop? De forhandler nøjagtigt det samme som din lokale Matas – måske endda flere produkter afhængig af hvilken Matas du kommer i. Den er god når man bare ikke lige har tid til at komme ned i byen eller det måske er udenfor åbningstid.

Magasin.dk (affiliate)
Magasin forhandler også meget andet end kosmetik, men de har også et skønt udvalg af kosmetik som de også har i butikkerne – ligesom Matas. Personligt har jeg bare langt til nærmeste Magasin, så det er rart at købe online.
Rabatkode: lige nu er der automatisk 20 % rabat til og med d. 11. maj.

Apoteket-online.dk
Shoppen her funderer ligesom Matas for mig – hvis jeg vil handle udenfor almindelig åbningstid. Desuden forhandler webshoppen flere produkter end mine nærmeste apoteker gør, f.eks. min højt elskede Bioderma makeup fjerner og solcremer.

Engelske webshops:

BeautyBay.com (affiliate)
På denne webshop er der altid fri fragt og er måske min mest brugte webshop af alle. De forhandler bl.a. bareMinerals til under den halve pris, CND og mine favorit mærker Urban Decay og Too Faced. Desuden er det dejligt let når prisen altid står i danske kroner.

LookFantastic.com (affiliate)
Denne webshop har også altid fri fragt og er også en af mine favorit webshops. Her køber jeg bl.a. mine elskede Real Techniques pensler til virkelig gode priser, desuden var de først med den nye Naked palette fra Urban Decay. Indholdet minder meget om BeautyBay, og jeg tjekker altid begge ud før jeg køber.
Rabatkode: lige nu 15 % på (næsten) hele shoppen til og med d. 13. maj med koden: LATENIGHTMAY
Rabatkode: lige nu 20 % rabat på Redken til og med d. 11. maj her.
Rabatkode: lige nu 20 % rabat på udvalgte produkter, f.eks. Maroccanoil og Korres til og med d. 13. maj her.
Rabatkode: kun i dag 10 % rabat på Benefit inkl. gratis Lollitint her.

Escentual.com (affiliate)
På denne webshop køber jeg primært mine Bioderma produkter fordi de stadig er billigere end i Danmark og fordi man kan få den store halv liter makeupfjerner. Selvom de skriver at de ikke sender Bioderma til Danmark, så kan man altså sagten gennemføre handlen og man modtager stadig produkterne. Desuden forhandler de mange andre lækre produkter vi også har hjemme på apoteket, blot til bedre priser, f.eks. Eucerin som de lige har fået.
Rabatkode: lige nu 25 % rabat på Eucerin til og med d. 13. maj her.

FeelUnique.com (affiliate)
Er en webshop jeg bruger knap så meget, men når nogle af mine produkter er udsolgt på andre webshops har jeg ofte kunne finde dem her. Udvalget er ikke helt så stort som på BeautyBay og LookFantastisk, men der er stadig rigtig mange produkter. Webshop’en har fri fragt ved køb over bare 100 kr.
Rabatkode: kun i morgen d. 10. maj er der 25 % på alt The Balm makeup her.

HQhair.com (affiliate)
Denne webshop har altid fri fragt og forhandler meget andet end flot hårprodukter og tilbehør, der findes også Nars, Real Techniques og meget andet. Desværre sendes Nars dog ikke altid til Danmark – heldigvis har jeg netop fået en mail om at de sender worldwide af Nars fra i morgen af igen!! Ofte plejer der at være gode rabatter at hente på denne shop.
Rabatkode: lige nu 12 % rabat på (næsten) hele shoppen til og med d. 13. maj med koden: WOWHQ.
Rabatkode: lige nu 15 % hvis du køber for mere end 50£ til og med d. 13. maj med koden: HQHAIR15
Rabatkode: lige nu 25 % rabat på udvalgte varer her, f.eks. BioOil, Eylure og Real Techniques til og med d. 13. maj med koden: LOVEMAY

Nelly.com (affiliate)
Denne webshop forhandler meget andet end kosmetik, der er også masser af tøj og sko at forelske sig i. Det jeg handler mest af kosmetik på Nelly er Makeup Store, Eylure øjenvipper og Batiste.

// Rikke

26 kommentarer

  • iben

    Lookfantastic har 20% med koden LATENIGHTMAY mellem kl18 og kl10…. resten af dagen giver den vist nok 15%
    Koden skulle gælde frem til d. 12 maj.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fedt Iben – har netop opdaget det og skulle til at ændre det i indlægget så alle får den med!! Mange tak – hvor er du hurtig!!! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luise

    Skønt med en samlet oversigt over hvor man kan købe alle de skønne produkter du har introduceret os til! Og dejligt at man kan støtte dit arbejde uden det koster en krone ekstra – ren win win 🙂 så: keep up The good work!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Hejsa. Kan det passe at rabatkoderbe til HQHAIR ikke virker længere?
    Kh Pia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har ikke problemer med linket Pia – virker det stadig ikke??

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pia

      Hej Rikke. Hvilken kode bruger du, synes ikke det virker ved køb af Nars produkter. Kh Pia

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Pia!
      Du kan bruge koden “N15” ved køb af to Nars produkter på HQhair.com og så er der 15 % rabat! Det er nok derfor, hvis de to andre koder ikke virker på Nars! Koden gælder til d. 14. maj… 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pia

      Hej Rikke.
      Jeg fik rabatkoder til at virke, men jeg kunne desværre ikke få lov at købe begge produkter. Jeg kunne godt købe blusen, men produktet copacabana multiple kunne ikke sendes til DK. Lidt underligt at et produkt godt kan og det andet ikke. Har du oplevet det i webshoppen?
      Kh pia

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Pia!
      Der har desværre været nogle problemer ind i mellem med at få lov at købe Nars produkterne til Danmark desværre! Gad vide om dette er et af de tilfælde?! Jeg ved simpelthen ikke hvorfor det er og hvorfor du kan med den ene og ikke den anden! Prøv eventuelt at sende dem en mail… Beklager jeg ikke ved mere!
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Bare til info: Ved at købe på Lookfantastic.com kommer der told på. De sendte min pakke fra en engelsk kanalø Guernsey, som har særstatus hos Skat. Så en regning på ca 200 kr er endt på næsten 400 kr. Så hold jer langt væk fra den webshop. Og nej, de refunderer ikke noget og advarer heller ikke om at de pågældende varer sendes fra Kanaløer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Julie!
      LookFantastic?? Det forstår jeg ikke – det tjekker jeg op på med det samme! Har ikke før oplevet det med LookFantastic, men de webshops, hvor jeg har oplevet det har de refunderet tolden og det skriver de også på deres webshops! Jeg undersøger nærmere – tak for info!!
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Jep, jeg blev også noget overrasket. Jeg kan sende dig mailen fra dem hvis det er?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kan jeg sandelig godt forstå! Jeg kigger på din mail med det samme – er godt nok spændt på hvad de har at sige til det! Tusind tak Julie!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Rikke, nu faldt jeg lige over din anmeldelse af bareMinerals, så måtte jo ind og bestille. Fandt dem på lookfantastic, og har i dag fået en regning på told.
      Derfor synes jeg lige, jeg vil dele med dig, at de åbenbart sender to forskellige steder fra. Den ene er fra Jersey, og så kommer der told på, da de af en eller anden grund ikke er med i EU-samarbejdet.

      Følgende er fra deres terms: These terms and conditions (‘the Terms’) govern the users (‘you’ or ‘your’) use of the website lookfantastic.com (‘the Website’) and your relationship with The Hut.com Limited (trading as lookfantastic.com) whose registered office is at Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA and or The Hut.com (Trading) Limited whose registered office is at 17 The Esplanade, First Floor, St Helier, Jersey, JE2 3QA (as the case may depending upon who fulfils your specific order)

      Det skal ikke lyde som om, jeg bebrejder dig – det gør jeg overhovedet ikke, det er mit ansvar som køber at undersøge sådan nogle ting, men jeg synes, det er meget misvisende og virkelig for dårligt, at de ikke gør opmærksom på, at de ikke er med i det EU-samarbejde.

      Ville som sagt bare sige det, håber du vil rette i din anbefaling, så andre ikke kommer til at begå den fejl, jeg gjorde 🙂

      Nu håber jeg dælme, de er det værd 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Skalotteløg!

      Tak for din kommentar – det er korrekt at der i nogle tilfælde desværre kommer told på! Har dog aldrig selv oplevet det med LookFantastic, men det kan jo desværre ske. De fleste UK webshops betaler dog tolden for dig hvis du kontakter dem. Det samme gælder mange af de andre UK webshops, mener dog BeautyBay er en undtagelse. Alternativt kan du måske finde den du skal bruge hos http://www.cocopanda.dk, så er du fri for lang ventetid og risiko for at skulle betale told.

      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Rikke
    Jeg er helt forelsket i real techniques børster og jeg overvejer stort at købe dem, men kan man så godt stole på dem. Jeg har hørt meget forskelligt om dem
    kh Maria 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maria!
      Om man kan stole på hvem? Om man kan stole på at børsterne er gode?
      Personligt så er jeg jo rigtig glad for Real Techniques og så er de jo ovenikøbet billige!! Så jeg kan kun anbefale at prøve dem af – jeg rigtig glad for mine to kits; den orange og den lilla (Core og Starter Kit).
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Om man kan stole på at de kommer frem og at der ikke kommer told på
      Kh Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du kan “stole” på alle de webshops, som jeg har listet her – ellers ville jeg ikke skrive dem på! I forhold til LookFantastic.com, så har jeg hørt om folk, som skulle betale told fordi de sendte fra en ø ved UK. Dette har jeg dog aldrig selv været udsat for.
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Hvor lang har leveringstiden være når du har købt noget der? Og mange tak for hjælpen!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Typisk en god uge – men det kan variere! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susie

    Sidder nu og kommer godt i tvivl! 🙁

    Har lige bestilt for 728 kr. hos Lookfantastic, da jeg læser jeres kommentarer vedr. told m.m.

    Jeg kan OVERHOVEDET ikke finde en mailadr. for at kontakte dem, den gratisgave jeg fik med, prissætter de til 4 gange prisen og at i nu skriver, at de sender fra engelsk kanalø oven i købet, siger mig måske, at det er useriøst og … måske IKKE orginale varer????
    Overvejer kraftigt at annullere ordre …

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bare rolig Susie!
      LookFantastic sender hel sikkert originale vare – sådan en stor shop ville komme i store problemer, hvis de solgte kopi-varer! Og det er altså langt fra altid at de sender fra en af øerne, det er faktisk aldrig sket for mig, men dermed ikke sagt at du ikke kan være uheldig desværre!
      Hvis du gerne vil tale med dem så ring på 0161 8131481.
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej, da jeg gerne vil bestille fra beautybay ved du så om man kan blive fanget af tolden eller hvordan forgår det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Lise!
      Har endnu ikke selv oplevet at skulle betale told fra BeautyBay, men i tilfælde af at det skulle ske så skal man desværre selv betale – det her er fra deres hjemmeside:
      “You will be responsible for payment of any such import duties and taxes. Please contact your local customs office for further information before placing your order.”
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit concealer pensler