Rodial makeup - halv dyrt og halv godt

Dejlig weekend i KBH med beauty shopping og EvaK!

Billede 28-05-2016 13.37.56 (1)Så er jeg netop hjemvendt efter en skøn afslutning på ugen i København med rigelig beauty shopping og hygge med den altid skønne EvaK. Til jer der ikke kender Eva, så blogger hun på EvaK.dk om hudpleje og makeup. Eva er ekstra klog på det med hudpleje da hun er uddannet kosmetolog og så har hun lige nu en last for K beauty – k for koreansk. Så jeg har også lært lidt mere om hudpleje og K-produkter i weekenden. Derudover har Eva og jeg en del laster vi kan deler indenfor makeup’en, bl.a. vores svaghed for Urban Decay, Kat Von D og Anastasia i særdeleshed.

Billede 28-05-2016 15.08.34Fun fact – desuden synes Evas mand at vi ligner hinanden – ret sjovt, og egentlig overraskende rigtigt, hvis jeg selv skal kommentere på det. Samme ansigtsform, store øjne, en baby-næse og relativt store læber. Jeg har intet problem med at blive sammenlignet med en så smuk som Eva!

Billede 28-05-2016 12.54.59 (1)På mit besøg i København var vi naturligvis både forbi Sephora, Magasin, Stylebox og Matas – helt speciel er Sephora for mig og det var da også her dankortet blev lidt varmt. Nedenfor kan I se nogle af de produkter jeg kom hjem med, nogle jeg på forhånd viste jeg ville have, nogle Eva anbefalede og nogle der bare på mystisk vis havnede i kurven.

DSC08991Ovenfor ser i Kat Von D Shade+Light Eye Paletten, Kat Von D Everlasting Liquide Lipstick Lolita, Kat Von D Immortal Lash 24 Hour Mascara, Kat Von D Ink Liner Neruda, Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara, Marc Jacobs Shameless Bold Blush Promiscous, NARS All Day Luminous Weightless Foundation, NARS Smudge Proof Eyeshadow Base og et par Sephora produkter, en lip balm og en lipgloss med fire farver.

Billede 28-05-2016 19.24.19 (1)I går aftes blev makeup’en naturligvis lagt om, jeg var på en spændende opdagelse i Evas makeup og var så heldig at få farvet bryn ind af Eva, som efter min mening er Queen of Brows, dét er bare noget af det hun er ekstraordinær dygtig til!

Billede 28-05-2016 19.32.21Så tak for en skøn weekend Eva! Håber også alle I læsere har haft en skøn, afslappende og solrig weekend.

// Rikke

1 kommentar

  • HeLene

    Skønne piger og smukke bryn, jeg synes bryn er svært så det ville jeg også gerne fået tegnet af et pro!
    Du er så smuk! Ja det er I begge!
    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodial makeup - halv dyrt og halv godt