Dagens trick til perfekte læber

Undgå mascaraen smitter af!

 photo DSC06472_zps70e24b08.jpg

Disse to tricks virker måske åbenlyse, men jeg ved det er langt fra alle der gør det og overhovedet har overvejet det – så nu får I den lige allesammen. Hvem har ikke prøvet at den våde nylagte mascara smitter af over øjet når man lægger den? Og hvem har ikke prøvet at mascara’en smitter af på øjenlåget i løbet af dagen? Her kommer mine to tricks til at løse disse problemer..

Det er ganske enkelt – læg altid mascara på de nederste vipper først – og derefter på de øverste. Problemet er at man altid åbner øjet meget og kigger op af når man lægger mascara på de nederste vipper og så sker det at den nylagte våde mascara sætter sig fra de øverste vipper over øjet og kan ødelægge øjenskyggen man netop har lagt. Lægger du derimod mascara på de øverste til sidst sker der intet..

Er uheldet alligevel ude – så vent til mascara’en er helt tør før du fjerner det med en negl eller vatpind, så sker der oftest ikke noget med med øjenskyggen da mascaraen ikke tværes ud. Dog dur den ikke helt med vandfast mascara!

Bruger du ikke øjenskygge og smitter mascara’en af i løbet af dagen på grund af fedtede øjenlåg – så sørg for at mætte øjenlåget godt med en almindelig pudder, brug rigeligt! Så fedter øjenlåget nemlig ikke så let og mascara’en forbliver intakt hele dagen!

// Rikke

4 kommentarer

  • Jeg kan virkelig godt lide din blog Rikke! Det ville betyde meget hvis du eller nogle andre ville tage et kig forbi på min!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej…
      Tusind tak – det er jeg glad for at læse! 🙂 Har kigget forbi din blog – glæder mig til at følge med! 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Rikke.. Jeg har altid brugt meget pudder både over og under mit øje..

    Men i løbet af dagen bliver jeg altid meget sort under øje – måske også fordi jeg altid kommer eyelinier på den våde kant på det øverste af øjet.
    Men har du et godt tricks der modvirker det under øjet??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Louise

      Måske skal du prøve at skifte til en mascara som ikke smitter helt så meget af – jeg oplever personligt der er stor forskel. Og hvis du bruger meget kohl blyant på den våde kant vil jeg også vælge en som ikke går af helt så let, for der er ingen tvivl om at dette helt sikkert er et problem. F.eks. bareMinerals Round the Clock Eye Pencil er nogle af mine favoritter, som virkelig bliver siddende længe og ikke glider af helt på samme måde. Personligt bruger jeg dog ikke rigtigt kohl på den våde kant bl.a. fordi jeg synes det ser træls ud hen af dagen… Evt. brug mørk øjenskygge op mod vippekanten og ton den pænt ud som alternativ. Øjenskygge glider trods alt ikke af på den måde.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens trick til perfekte læber