Dagens makeup - Morning Java

Skønne nude lip gloss’

 photo DSC08753_zps855f669f.jpg

Jeg er og bliver en “Gloss-pige” – så hvorfor jeg ikke tidligere har vist mine favorit lip gloss’ frem er mig egentlig en gåde! Ud over at være til lip gloss frem for læbestift, så er jeg også stor fan af forholdsvis nude-farvede gloss’ fordi jeg ynder at gøre et stort nummer ud af øjenmakeup’en frem for læberne – det er bare sjovere! Så her får I mine 5 yndling gloss, som tilfældigvis alle mere eller mindre kan gå under kategorien nude.

Dior Addict Gloss, 452 Ailee
Glossen klistrer ikke og glider let på læberne uden at være sej eller klistre. Glossen er klar, men giver en snert af farve og helt uden nogen former for glimmer, blot et flot glossy finish. Applikatoren er af små korte og bløde hår, som er lette at påføre glossen med i en passende mængde. Glossen dufter frisk og ikke for voldsom. Lige nu er det denne gloss der er fast inventar i min pung når jeg skal ud – og så er designet jo så fint!
Dior Addict Gloss kan bl.a. købes i Matas eller på Escentual.com til ca. 210 kroner.

BodyNordic Lip Gloss, Brown
Der findes kun tre forskellige farver lip gloss fra BodyNordic, men denne i brun/bronze giver et flot bronze-nude look på læberne. Den kommer i en traditionel tube af plastik og applikatoren ligesådan. Glossen klistrer ikke og glider let på læberne. Glossen har et skinnende gyldent finish.
BodyNordic Lip Gloss kan købes på BodyNordic.dk til 99 kroner.

Yves Saint Laurent Gloss Volupté, 203 Corail Gandoura
Denne gloss falder måske lidt udenfor nude-kategorien – den er lidt mere fersken-koral farvet, men da det er en gloss og ikke en dækkende farve virker den nude på læberne med en snert af lidt farve. Glossen har et flot glossy finish og når man kigger grundigt efter er der en anelse mikroskopisk glimmer, men det ses egentlig ikke på læberne. Appliaktoren er super fin – udformet som læber – og let at påføre glossen med.
YSL Gloss Volupté kan bl.a. købes på Magasin.dk til 235 kroner.

Makeup Factory Hydro Lip Smoothie, 21 Fresh Grapefruit
Denne gloss er helt glat og let at smøre på læberne med en passende fast applikator. Farven er rigtig nude og giver mere farve end den gennemsnitlige gloss og er helt uden glimmer og shine, kun et flot glossy finish. Den dufter ligefrem lidt af grape, ligesom farven hedder Fresh Grapefruit.
Makeup Factory Hydro Lip Smoothie kan købes i forskellige frisørsaloner og kliniker landet over – se den tyske hjemmeside MakeupFactory.de.

Oriflame The ONE Power Shine Lip Gloss, Nude Reflection
Denne lille søde gloss fra Oriflame er spækket med glimmer og helt nude – perfekt til fest. Den glider let på læberne og klistrer ikke. Applikatoren er fast og en tilpas størrelse til at påføre den læberne. Glossen er lille og let at have med i tasken.
Oriflame The ONE Power Shine Lip Gloss kan købes på Oriflame.dk til 124 kroner.

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver kommission ved eventuelle køb – på den måde kan du støtte bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Morning Java