Oral-B 3D White Luxe - test og giveaway

Skønne nude læbestifter

 photo DSC05422_zps68bb74c5.jpg

De som følger troligt med på bloggen ved  nok godt at jeg ikke er den store læbestift-pige, men når jeg så endelig bruger læbestift er det oftest neutrale farver af slagsen som næsten er samme farve som min naturlige læbefarve, eller om man vil; nude læbestifter. Nogle nude læbestifter synes jeg dog hurtigt kan få mig til at se syg ud, men disse er alle sammen mere naturlige og det er bl.a. derfor jeg er vild med disse!

Fra venstre mod højre;

Oriflame Beauty Wonder Colour Lipstick Pink Passion

e.l.f. Mineral LipstickPouty Petal

e.l.f. Mineral LipstickNicely Nude

Oriflame Beauty Wonder Colour LipstickBlossom Petal

Giordani Gold Jewel LipstickDusky Nude

Oriflame Beauty Wonder Colour LipstickTotal Nude

 photo DSC05427_zps4e070672.jpg

2 kommentarer

  • Helle

    Jeg har også noget med nude læbestifter, som jeg synes er lidt mere tilgængelige end en farvestrålende læbestift, som man hele tiden skal tjekke op på. Jeg har også de to fra Elf, og jeg elsker pouty petal, som for mig er en mlbb, og så føles den næsten som en læbepomade. Nicely nude synes jeg til gengæld er lidt svær at få til at se pæn ud, da den gerne vil lægge sig i folderne på mine læber. En anden favorit er pale petal fra Elizabeth Ardens moisturizing lipstick linje. Uh den er også god. 🙂 Men jeg bliver vist også nødt til at se nærmere på den fine blossom petal fra Oriflame. Noget siger mig at jeg bare skal gå efter læbestifter som indeholder ordet petal… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Helle!
      Jeg er helt enig med dig – man kan bruge nude til meget mere forskelligt, også i hverdagen! Ja, den Pouty Petal fra e.l.f. er også hurtigt blevet en favorit, selvom jeg ikke har haft den så længe! I forhold til af Nicely Nude lægger sig i folderne – har du så set den her guide jeg har lavet: http://rikkesmakeupblog.dk/2014/01/sadan-laver-du-perfekte-nude-laeber/ Tror den kan hjælpe på dit problem! Generelt er e.l.f. mineral lipsticks bare virkelig lækre – og som en bonus også billige! Har aldrig prøvet den fra Elizabeth Arden – mon det er en fejl?! 🙂 Tror du har ret i at du bliver nødt til at eje alle Pouty farve, hehe… Kender det godt!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oral-B 3D White Luxe - test og giveaway