Magnetic Lash Mascara - et alternativ til falske vipper og eyelash extensions

Julegave idéer 2014

Collage

Det er d. 4. december – og faktisk allerede ved at være sidste udkald, hvis du vil købe julegave på flere udenlandske webshops. Heldigvis kan nogle af produkterne dog også købes i butikkerne, hvis man hellere vil handle i fysiske butikker. Jeg har samlet ni forskellige julegave idéer, hvor der er lidt for enhver smag… Makeup, hudpleje, dufte, neglelak, hårstyling, sæbe og bade produkter.

1) Julegave til den naturlige – bareMinerals Get Started Kit 375 kr
Dette kit indeholder alt hvad man behøver for at lave en flot naturlig base – hele ni dele! To forskellige farver foundations, en primer, en pudder, en bronzer, tre virkelig gode pensler og en cd, så man kan se hvordan produkterne skal bruges sammen. Man får virkelig meget for pengene. Køber man sættet via linket koster det kun 375 kroner, men køber man det i butikkerne, f.eks. Magasin, koster det 899 kroner – og der får man stadig meget for pengene! Jeg vil anbefale at købe kittet “Light” hvis man er almindelig lys/skandinavisk bleg, “Medium” hvis man har lidt mere farve end de fleste, “Tan” passer til mange mulatte piger og lignende og “Dark” hvis man er hel mørk afro.

2) Julegave til den luksuriøse – Beauté Pacifique Serum Paradox 395 kr
Er man sætter pris på luksus hudpleje, så er denne serum helt fantastisk – nok er den dyr, men den er også virkelig god! Den efterlader huden blød og lækker og virker beroligende og udjævnende på min akne hud. Desuden har den anti-age effekt og beskytter huden mod frie radikaler i luften. Denne kan også købes i butikkerne, f.eks. Magasin.

3) Julegave til neglepigen – OPI Gwen Stefani Rollin in Cashmere 240 kr
Neglesættet her fra OPI i samarbejde med Gwen Stefani indeholder nogle virkelig cool og flotte neglelakker – perfekt til fest. OPI neglelakkerne er generelt af høj kvalitet og holdbarheden er også bedre end gennemsnittet af neglelakker. Kittet kan formentlig købes hos nogle OPI forhandlere.

4) Julegave til hårpigen – GHD Styler 1.199 kr
Har du et lidt større budget til at købe julegave for, så er en GHD Styler virkelig en fantastisk gave. Efter min mening laver GHD de ultimative stylingsjern når der skal glattes år. Desuden kan du lave mange flotte og forskellige krøller med et GHD stylingsjern – jeg foretrækker ofte krøller lavet med GHD styleren frem for dem man laver med et traditionelt krøllejern. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave af styles med styleren. Desuden efterlader det håret glansfuldt og holdbarheden er absolut den bedste jeg har oplevet sammenlignet med lignende stylere. Der findes flere forskellige sæt, nogle med flere medfølgende produkter og forskellige designs.

5) Julegave til den makeup-glade – Benefit Benefit Beauty Bonbons 380 kr
Hvis modtageren er glad for makeup og evt. kender lidt til Benefit så får man i dette sæt nogle af de bedste og mest populære produkter fra Benefit i mini’er. Den hypede Hoola bronzer, som er hel fantastisk, den gode Pore Professional primer, High Beam highligteren, They’re Real Mascara og gloss, hvis konsistens er fantastisk. Benefit kan købes i Sephora.

6) Julegave til den avancerede – Real Techniques pensler 200 kr
Real Techniques laver flere forskellige lækre sæt med deres pensler – linket her fører videre til Core Kittet, som indeholder fire virkelig lækre pensler til brug i ansigtet. Derudover har de også lige nu Nic’s Picks, som indeholder pensler både til ansigt og øjne. Generelt om Real Techniques pensler kan jeg sige at det er virkelig gode og af god kvalitet – både hår og skraft. Jeg elsker deres pensler! Heldigvis hænger pris og kvalitet ikke sammen her – for prisen er ganske lille sammenlignet med den høje kvalitet.

7) Julegave til den badeglade – Yves Rocher Sæt Blackberries 139 kr
Sættet her fås også som “Redberries” og med andre produkter – begge virkelig velduftende. Sættet her indeholder en læbepomade, som også giver lidt farve af mørke bær, en håndcreme og body cream, samt håndsæbe og shower gel. Sættet er et julesæt og dermed limited edition. Et virkelig fint og lækkert sæt til små penge.

8) Julegave til en øjenskygge fan – Urban Decay Naked palette 365 kr
Kult paletten ved jeg stadig ofte ligger under juletræet hos flere af mine veninder og familiemedlemmer. Der findes tre forskellige flotte neutrale paletter; Naked, Naked 2 og Naked 3. Groft sagt kan man sige at Naked indeholder de gyldne naturlige farver, Naked 2 indeholder taupe/gråbrune naturlige farver og Naked 3 indeholder lyserøde/rosa naturlige farver. Alle øjenskygger af høj kvalitet, godt pigmenterede, virkelig flotte og lette at arbejde med. Et sikkert julegave hit!! Disse kan nu også købes i Magasin på Kongens Nytorv.

9) Julegave til den velduftende – Benefit Crescent Row Delecta-Belles 285 kr
Er modtageren glad for parfume, så er disse fire mini’er fra Benefit en glimrende mulighed. Jeg selv har kun ejet en enkelt af dem, men den duftede virkelig godt og jeg er sikker på jeg også vil kunne lide flere af de andre. Generelt virkelig bare et fint og sødt sæt, som er flot at give som gave. Benefit kan købes i Sephora.

Jeg er desværre lige blevet gjort opmærksom (her et par timer efter indlægget kom op) på at Benefit desværre ikke længere bliver sendt til Danmark fra de udenlandske webshops længere – dvs. skal du have fat I det så skal du desværre i Sephora i København.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

4 kommentarer

  • Stine

    Ja det er rigtig ærgerligt at vi ikke kan købe Benefit i webshops mere, når nu vi bor i Jylland.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hej Rikke
    Tak for en rigtig fin blog, som jeg har lært mange tricks af. Jeg er blevet hooked på nogen af benefits produkter, men hverken lookfantastic eller asos sender det til Danmark for tiden. Har du nogen forslag om, hvor man ellers kan kigge? Eller skal jeg væbne mig med til tålmodighed til jeg finder en sephora igen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sara!
      Dejligt at du har fået noget brugbart med fra bloggen… 🙂 Det er korrekt – ASOS er som de sidste nu også stoppet med at sende Benefit til Danmark, hvilket er virkelig ærgerligt og irriterende! Har først opdaget det i forbindelse med indlægget her som jeg skriver. Du bliver nok nødt til at vente til du kommer i Sephora igen – om det så bliver i København eller udenlands!
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnetic Lash Mascara - et alternativ til falske vipper og eyelash extensions