Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner

Magnetic Lash Mascara – et alternativ til falske vipper og eyelash extensions

 photo DSC09397_zpsc3a86f2e.jpg

En af mine yndlings YouTube’ere Goss Makeup Artist har talt meget godt for Santhilea Magnetic Lash Mascara, så jeg måtte altså prøve den – for han er hamrende dygtig og langt hen af vejen er jeg enig med hans anmeldelser. Magnetic Lash indeholder én mascara og én såkaldt lash builder. Kombinationen af de to produkter skal kunne forlænge vipperne – så et fint alternativ til f.eks. falske øjenvipper og eyelash extensions.

Magnetic Mascara er en almindelig mascara som sørger for at vipperne forbliver adskilte og giver kun lidt mascara af gangen – så ingen speciel volumen eller længde. Hele idéen med Magnetic Lash er at man bruger begge produkter for at få effekten, så selvom mascara’en ikke er noget særligt som sådan så er det altså kombinationen som gør forskellen.

Den såkaldte Lash Builder er en “fiber mascara”. På applikatoren sidder en masse små sorte fibre, som sætter sig fast på vipperne når den påføres den våde mascara. Fibrene sætter sig meget let på vipperne og det kræver meget få strøg. Da det er en masse små løse fibre kan de god drysse en smule, men det er til gengæld lette at børste væk med en stor pudderbørste når man er færdig.

 photo DSC09405_zps91cf91a6.jpg

Fremgangsmetoden for produktet er delt ind i tre steps:

  1. Påføre mascaraen som normalt.
  2. Påfør lash builderen på yderst de våde vipper og lad tørre.
  3. Påfør mascaraen ovenpå fibrene – og gentag påføring af lash builderen så mange gange man ønsker.

 photo DSC09411_zps21989bb2.jpg

Nedenfor har jeg brugt Magnetic Lash med tre lag fibre, ét lag af gangen så I kan se forskellen – forskellen er også til at se i virkeligheden. Det tager naturligvis lidt længere tid at lægge Magnetic Lash på vipperne end det gør med en traditionel mascara, men efter min mening er denne også mere en “fest-mascara” – og så må det vel godt tage et par minutter ekstra?!

 photo Trinfortrin_zps0ff76fe9.jpg

Resultatet er som I kan se af billedet ovenfor – lange vipper med masser af volumen. Når jeg har set andre bruge Magnetic Lash synes jeg deres vipper ser SÅ flotte og lange ud, men jeg selv oplever et mere “edderkoppe-agtigt” resultat fordi man stadig kan ane fibrene, selv efter sidste lag mascara – det kan også ses af billedet ovenfor. Jeg kunne godt tænke mig at det var lidt mindre synligt.

Når først mascara og lash builder er lagt, tørrer mascaraen og holder på længden af vipperne – jeg oplever ikke at den smitter af eller taber længde. Dog oplever jeg desværre at fibrene kan have tendens til at drysse lidt hen af aftenen selvom jeg bruger rigelig mascara til at fæstne fibrene. Heldigvis sætter de sig ikke fast og det er forholdsvis let at børste dem af. Dette er det største minus efter min mening.

Når makeup’en så skal fjernes, så gøres det præcist som man er vant til – dog går det virkelig let. Magnetic Lash fjernes let med makeup fjerner og går af i klumper helt uden at efterlade mørke skygger efter mascara’en. Dejligt nemt og hurtigt.

Alt i alt et udmærket alternativ til falske vipper, hvor man kan bygge vipperne op så de synligt er længere og har mere volumen uden at klumpe helt sammen. Igen kunne jeg godt ønske mig at fibrene var lettere at skjule, samt at de slet ikke drysser når man har haft mascaraen på en hel dag. Dog generelt en rigtig fin fest-mascara og spændende produkt, som jeg er glad for trods de to minuser!

Magnetic Lash kan bl.a. købes på ASOS.com eller LookFantastic.com til 240 kroner.

 photo DSC09844_zpse5b7d6f1.jpg

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

6 kommentarer

  • Lene Gutmann

    Det ser spændende ud, er så dårlig til at få kunstige vipper til at sidde ordentligt, så vil da helt klart prøve den her

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Lene!
      Ja, det er heller ikke hel nemt at sætte falske vipper på – og det kræver en del øvelse! Det gør Magnetic Lash heldigvis ikke… 🙂 Håber du bliver glad for den! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Magnetic Lash Mascara – et alternativ til falske vipper og …Nedenfor har jeg brugt Magnetic Lash med tre lag fibre, ét lag af gangen så I kan se forskellen – forskellen er også til at se i virkeligheden.besøge hjemmesiden […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Magnetic Lash Mascara – et alternativ til falske vipper og …Nedenfor har jeg brugt Magnetic Lash med tre lag fibre, ét lag af gangen så I kan se forskellen – forskellen er også til at se i virkeligheden.besøge hjemmesiden […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    I6 Rikke. Hvis ik du har prøvet M2 Activating serum så prøv. Det virker 100%

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Sofie! Nej, den har jeg faktisk aldrig prøvet, men har prøvet et par stykker som desværre ikke har fungeret for mig + jeg er dårlig til at få det gjort og husket! 🙂 Det kan være M2 får et forsøg en dag!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner