Dagens makeup - Vanity

Favoritter på bud

 photo Collage_zpscb3d45d1.jpg

Der er en del rabat at hente i øjeblikket – derfor har jeg samlet fem af mine favoritter fra året der gik, som er sat meget ned i øjeblikket på forskellige webshops. Lidt fra Escentual.com, LookFantastic.com, NiceHair.dk og Oriflame.dk, hvor du jo selv kan lede videre efter andre spændende produkter.

1) Too Faced Romantic Eye Collection
Denne øjenskygge palette synes jeg er super fin og feminin og så indeholder den både neutrale og farvede øjenskygger uden at være for prangende. I kan se min anmeldelse af paletten her. Ved brug af koden “ESCENTUAL2015” kan du købe paletten (eller alt andet på webshoppen) med 20,15 % rabat – dvs. cirka 200 kroner til og med d. 12. januar.

2) bareMinerals Original SPF15 Foundation
I har næsten med garanti hørt eller set mig bruge min yndlings foundation fra bareMinerals før – ellers kan I læse min anmeldelse og anbefaling af produktet her. Nu kan du få lidt foundations på lager med 30 % rabat, dvs. kun 170 kroner (i de danske butikker koster den faktisk 410 kroner) – der er mange penge at spare. Har du ikke prøvet produkterne før vil jeg anbefale at købe starter kittet, som indeholder to nuancer af foundation, pensler m.m. Der er 20 % på disse start sæt lige nu, dvs. 380 kroner.

3) Eucerin Aquaphor Smoothing Skin Balm
Dette er lidt af et multiprodukt – en tyk salve med samme konsistens som vaseline. Jeg bruger den til sprækkede eller meget tørre læber om natten og når næsen er ved at blive ødelagt fordi den skal tørres hele tiden. Se min anmeldelse af produktet her. Ved brug af koden “ESCENTUAL2015” kan du købe salven (eller alt andet på webshoppen) med 20,15 % rabat – dvs. cirka 65 kroner til og med d. 12. januar.

4) Max Factor Facefinity 3 in 1 Foundation
Denne foundation fra Max Factor har mod alt forventning virkelig slået benene væk under mig – kanon holdbarhed, flot finish og god dækevne. Den hedder 3 i én fordi den indeholder egenskaber som primer, foundation og concealer i én. Du kan se min anmeldelse her. Lige nu kan købe denne foundation til 89 kroner, sammenlignet med normalprisen som er 149 kroner.

5) Oriflame Beauty Eyebrow Kit
Dette øjenbryns kit er absolut et af de produkter jeg har brugt mest – så godt som dagligt! Og det har nærmest fået kult status blandt Oriflames mange produkter og altid udsolgt. Det er den dog ikke lige i øjeblikket, og du kan tilmed købe den med 60 % rabat, dvs. for kun 49 kroner til og med d. 15. januar. Virkelig et produkt som jeg på det kraftigste vil anbefale – den giver super flotte og naturlige øjenbryn og kan bruges af langt de fleste. Se min anmeldelse her.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

4 kommentarer

  • Maj-Britt

    Er Oriflames brynfarve kold eller varm? Og apropos har du så prøvet NYX eyebrow gel, der skulle minde om make up for evers aqua brow?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maj-Britt!
      Den er kold, lidt asket – hvilket ser mest naturligt ud til langt langt de fleste generelt (også varme piger/kvinder) efter min mening. Farverne er virkelig gode bryn-farver, jeg har brugt dem professionelt til rigtig mange forskellige efterhånden også. Nej, den kender jeg ikke – har faktisk slet ikke hørt om den, men den vil jeg da hel klart kigge nærmere på, mange tak for tippet!! …har faktisk lige tjekket deres webshop, kan ikke finde den? 🙁 Ved du om den stadig er i deres sortiment? Måske er den bare udsolgt.
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi Danielsen

    Hvor kan Max Factor foundation købet på tilbud?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Randi!
      Max Factor var på bud hos NiceHair.dk – men tror de er nede på normale NiceHair priser nu som heldigvis stadig er billigere end Matas! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Vanity