Dagens makeup - Cut crease inspireret af Helena Rönnblad

Oktober ’15 boxe: GOODIEBOX & LookFantastic Beauty Box

 photo DSC04239_zpsgwvsqab9.jpgDenne måned har jeg valgt at slå mine to måneds beauty boxe sammen i ét indlæg – nemlig engelske LookFantastic Beauty Box og danske GOODIEBOXLookFantastic Beauty Box holder ét års fødselsdag og indeholder et hav af hudpleje og hårpleje rejsestørrelser, mens GOODIEBOX næsten kun indeholder full size makeup produkter. Som den makeup-elsker som jeg er vinder GOODIEBOX altså på indholdet denne måned, dog er jeg også virkelig glad for rejsestørrelserne i LookFantastic Beauty Box da jeg indenfor et par uger skal ud at rejse.

 photo Collage2_zpsgf5ixo4n.jpgAlle produkterne i min LookFantastic Beauty Box er rejsestørrelser og kan købes i fuld størrelse på LookFantastic.com. Min box indeholer denne måned:

Ønsker I også at modtage LookFantastic Beauty Box, så kan den købes lige HER for 155 kroner inkl. alt – der kan dog spares en del penge ved at betale for flere måneds boxe forud.

 photo Collage1_zpstto0e1yk.jpgSom sagt er der flest produkter i fuld størrelse med i månedens GOODIEBOX – faktisk er der kun ét produkt i rejsestørrelse. Min box indeholder denne måned:

Ønsker I også at modtage GOODIEBOX så kan der købes abonnement lige HER for 159 kroner i måneden.

Personligt er jeg nok mest til min GOODIEBOX denne måned – pga. alle full size produkterne og ikke mindst fordi den indeholder en del makeup! 🙂 Hvilken er I mest til?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Cut crease inspireret af Helena Rönnblad