Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Et besøg hos Lush

Collage2I forrig weekend var jeg i Schweiz med tøserne fra studiet, her fik jeg mit første møde med butikken og brandet Lush, som er kendt for at producere og forhandle frisk håndlavet sæbe og lignende kosmetik. Desværre har vi ingen Lush forhandlere herhjemme i Danmark, men butikkerne kan findes bredt i det meste af verdenen.

Når man træder ind i en Lush butik bliver man totalt overdynget af sanseindtryk – parfume og sæbe dufte samtidig med et vælg af farver. Faktisk kunne et par af mine veninder slet ikke holde ud af være derinde på grund af lugten, eller duften som jeg selv vil kalde det! På hylderne finder man bl.a. store sæber i alverdens farver og designs, farverige flasker med noget der minder om shower gel og meget mere primært til karbad og bruseren. Der var også mulighed for at prøve produkterne på hænderne i et lille vandbad og personalet – i hvert fald i Luzern, Schweiz – er meget behjælpelige og svarer på spørgsmål.

Jeg selv har altid haft lyst til at prøve deres læbe scrubs og det er faktisk det eneste jeg rigtig kender Lush for, så det var naturligvis det første der kom i min kurv. Desuden fik jeg en masse forskellige sæber med hjem, samt et par læbeprodukter og et enkelt hårprodukt. Derudover kom der et par flydende produkter i kurven til brusebad, desværre blev jeg revet lidt med og kom efterfølgende i tanke om at jeg ikke kunne medbringe de store 250 mL flasker i min håndbagage. Fordi jeg havde købt for et vist beløb, kan ikke huske hvor meget, fik jeg derudover hele to “lucky-bags” med mig med tre spændende produkter i hver, som jeg ellers aldrig ville have købt. CollageJeg er endnu ikke klar med en fuld anmeldelse af alle produkter, men jeg vil ganske kort gennemgå produkterne på collagen ovenfor.

Først har vi en rød læbe tint, som har konsistens som en læbepomade, men giver en hel masse sød farve – som snehvide sagde ekspedienten. Desuden dufter den dejligt at røde æbler, så måske det er dér det kommer fra.

Jeg fik også købt et par klumper af noget der ligner modellervoks, men som faktisk er formbart sæbe, som man kan lave flotte figurer af og efterfølgende bruge som shampoo, håndsæbe eller kropssæbe – ret sjovt og smart. Perfekt til børn og som badeværelses-pynt!

Så fik jeg naturligvis nogle meget velduftende sæber med hjem, nogle mere specielle end andre – to af dem kom i en to-pak og de andre to kom i noget fint indpakningsparker, frisk skåret fra en større klump sæbe fra butikken. Egentlig har det aldrig sagt mig det store at have en klump håndsæbe liggende – det er egentlig heller ikke specielt hygiejnisk. I stedet forslog en af veninderne at ligge en klump sæbe mellem sit tøj i tøjskabet, så dufter det altid dejligt – en super god idé som jeg allerede har benyttet mig af.

Så har vi det jeg selv er mest begejstret for – de tre læbescrubs. Jeg købte alle tre dufte/smag de havde i butikken; Mint, Popcorn og Bubblegum. Det specielle ved Lush læbescrub er at scrubben er lavet på sukker, så når man er færdig med at skrubbe sine læber, så kan man slikke sig om munden og spise sukkeret som smager dejligt at f.eks. bubblegum. Læberne efterlades bløde og fugtede – det føles som om der ligger et tyndt lag olie til at beskytte læberne.

Selvom det ikke føles nødvendigt at bruge læbepomade efter læbescrubben, så købte jeg alligevel en lækker læbepomade med hjem – den dufter fantastisk. Desuden har den en lækker konsistens som en lidt blød marcipan og virker umiddelbart fint på læberne.

Til sidst er der denne hår-spray, som skal afhjælpe elektrisk hår – den er kærkomment her i vintermånederne. Faktisk noget overraskende er jeg blevet rigtig glad for denne, selvom jeg faktisk ikke anede at man kunne få noget der ligner. Den tynger ikke mit hår og det virker heller ikke fedtet. Jeg sprøjter blot lidt ud på hænderne og fordeler i mit hår – mest i spidserne.

Jeg kunne se på Instagram at flere af jer før har besøgt Lush – hvad synes I og hvilke produkter er det lige man skal have fingrene i?

 

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara