Julekalender 2016 - 12. december: Sephora + Makeup Forever

Julekalender 2016 – 14. december: Nilens Jord

evak-rikkesmb-jul-2016

Så blev det igen min tur til at udlodde lækre præmier i EvaKs og min julekalender. I dag en rigtig lækker makeup-præmie fra danske Nilens Jord.

De sidste par år omkring juletid har Nilens Jord udgivet en limited edition øjenskygge palette, som de kalder Eyeshadow Sympony – i år er ingen undtagelse. Paletten indeholder fire neutrale og smukke nuancer, som kan bruges af alle og som er en del af dagens præmie. Derudover finder I også en af mine favorit bronzere, som jeg bruger næsten dagligt i øjeblikket, i dagens kalenderlåge. Samt sidst, men ikke mindst en af deres super gode og meget pigmenterede blushes, samt en tilhørende makeup pensel, som kan bruges til at påføre både blush og bronzer. Jeg har tidligere anmeldt produkter fra Nilens Jord, bl.a. blush, HER og ikke mindst deres fantastiske bronzer HER.

Præmien består af:

  • Nilens Jord Eyeshadow Symphony III
  • Nilens Jord Bonzing Powder 552 Canvas
  • Nilens Jord Compact Blush 703 Cherry
  • Nilens Jord Black Diamond 106 Blush Brush

En samlet værdi af 870 kroner.

collage-i-laageAlt du skal gøre er at smide en kommentar her til indlægget (jeg godkender kommentarerne løbende) – du kan deltage til og med d. 26. december, herefter trækker vi én heldig vinder.

I morgen er det igen med at holde øje med EvaK.dk, hvor den næste kalenderlåge åbnes.

Har du misset nogle af de forrige låger, så er disse også stadig åbne for deltagelse – du kan se en oversigt over samtlige åbne låger HER.

Held og lykke allesammen – og glædelig 14. december!

// Rikke

225 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender 2016 - 12. december: Sephora + Makeup Forever