Depend 7Day - Season sparkle

Julekalender 2016 – 12. december: Sephora + Makeup Forever

evak-rikkesmb-jul-2016Så er vi allerede nået halvvejs gennem julekalenderen og det er dermed blevet tid til at åbne d. 12. kalenderlåge i EvaKs og min julekalender. I dag har jeg fornøjelsen af at udlodde lækre produkter fra Sephora og Make Up For Ever.

Sephora har som bekendt deres eget brand, hvor de efter min mening er i stand til at lave budgetvenlig kosmetik af en meget høj standard, dette gælder bl.a. deres øjneksygger og neglelak, som er en del af dagens præmie. Jeg har tidligere anmeldt deres øjenskygger HER. Derudover er der top professionelle Make Up For Ever, som er det mærke jeg selv er udlært professionel makeup artist i og som jeg til enhver tid vil vælge over ellers populære MAC, som må være deres direkte konkurrent på verdensplan. Jeg har skrevet generelt om mærket HER.

Dagens præmie indeholder:

  • Sephora Geometricolor Palette
  • Sephora The Happy Nail Kit
  • Make Up For Ever Artistic Essentials Kit

En samlet værdi af 735 kroner!
collage-i-laageAlt du skal gøre er at smide en kommentar her til indlægget (jeg godkender kommentarerne løbende) – du kan deltage til og med d. 26. december, herefter trækker vi én heldig vinder.

I morgen er det igen med at holde øje med EvaK.dk, hvor den 13. kalenderlåge åbnes.

Har du misset nogle af de forrige låger, så er disse også stadig åbne for deltagelse – du kan se en oversigt over samtlige åbne låger HER.

Held og lykke allesammen!

// Rikke

212 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7Day - Season sparkle