Dagens makeup // Uge 26-29 2017

Urban Decay x Jean-Michel Basquiat Kollektion

pic1*Produkter tilsendt til test*

Jeg elsker virkelig Urban Decay og jeg er altid meget spændt, og oftest top tilfreds, med deres nye lanceringer. For nyligt fik jeg disse produkter tilsendt fra den seneste kollektion, som er lavet i samarbejde med kunsteren Jean-Michel Basquiat. Kollektionen består af to øjenskygge paletter, én blush palette, tre 27/7 Glide-On Eye Pencils og tre læbestifter. Specielt blush paletten har allerede vundet en meget sikker plads blandt mine favoritter.

Generelt om kollektionen er det et super cool design (naturligvis når det er i samarbejde med Jean-Michel Basquiat) og desuden er kvaliteten af emballagen virkelig lækker – den skal ses og mærkes! collage1Gold Griot øjenskygge paletten som jeg har modtaget og som kan ses ovenfor indeholder 8 smukke øjenskygger, primært i neutrale nuancer – 5 matte, 2 shimmer og én med lidt glitter pigment. Øjenskyggerne er holdt i kold-tonede nuancer, kun den matte rust farve “Not for sale” er lidt mere til den varme side. Generelt er øjenskyggerne rigtig gode, nemme at arbejde med og pigmenterede, dog følger glimmeret i glimmerøjenskyggen “Suckerpunch” ikke rigtigt med på penslen og over på øjet. Paletten er generelt ganske lækker og kan bruges både til at skabe festlige aftenlooks og mere neutrale dag makeup’er. Duo penslen som følger med er desuden super flot og meget brugbar, den har en ende som er super til at tone øjenskyggen med og en anden som er god til præcision i øjenkrogene eller til at tvære eksempelvis en kohl streg ud.

Paletten koster vejlendende 395 kroner og kan købes i bl.a. Magasin (på deres hjemmeside er den dog allerede udsolgt) eller alternativt på FeelUnique.com (reklamelink) til kun 279 kroner! collage2Så kommer vi til paletten Gallery som virkelig er blevet et af mine kæreste paletter – jeg elsker den! Dog, ligesom med øjenskygge paletten, er den overvejende i kolde nuancer. For sådan en som mig kunne det ikke være bedre – det betyder blot at jeg får brugt alle fire nuancer. Paletten indeholder to matte blushes, en mat bonzer og en shimmer highlighter. Alle fire farver komplementerer hinanden super godt og så er de bare så utrolig smukke på huden. Jeg har næsten ikke brugt andet de seneste par uger nu. Undertonene på bonzeren er lidt rødlig, hvilket ser super naturligt ud på mig og ikke mindst matcher begge blushes rigtig fint. Specielt har jeg brugt den mørke støvede lilla nuance “Noho” utrolig meget, men også den mere klare lyserøde nuance “X-Rated” er utrolig fin. Shimmer highlighteren “Now’s The Time” har en kølig gylden undertone og er rigtig fin til sommermakeup’en både dag og aften. Derudover er kvaliteten også super lækker, meget nem at arbejde med og tone i, samt pigmenteret – jeg har ikke en finger at sætte her.

Jeg kan ikke understrege nok hvor meget jeg elsker denne palette – mine varmeste anbefalinger herfra til alle jer koldetonede-piger. Vejlendende koster paletten 300 kroner og lige nu kan den fås på FeelUnique.com (reklamelink) til kun 215 kroner.pic2

Hvis du har prøvet Urban Decays 24/7 Glide-On Eye Pencils så ved man også at det er øjenblyanter, som er cremede, pigmenterede og holdbare på én gang. Det samme gælder naturligvis for disse fra Jean-Michel Basquiat kollektionen og så er der selvfølgelig knald på farverne! Specielt er jeg ret tosset med den lyseblå “Vivid”. Derudover er der også en lys limegrøn “Post Punk”, som ikke lige er mig, men absolut passer fint ind i kollektionen og sikkert vil falde i andres smag.

Blyanterne koster vejledende 150 kroner, men kan ligeledes købes på FeelUnique.com (reklamelink) til 131 kroner.collage3

Af collagen ovenfor kan I desuden se swatches fra produkterne. På billederne kan man godt fornemme at nogle få af øjenskyggerne ikke er helt så pigmenterede som andre af dem, samt at kvaliteten af blush paletten er helt i top og hvor cremede blyanterne er i konsistensen. urban-decay_jean-michel-basquiat_001_group

Ovenfor kan I se hele kollektionen – specielt har jeg haft mine øjne på den anden øjenskygge palette “Tenant”, som er meget mere farverig (og lige mine farver) i noget tid. Denne kan også købes noget billigere hos FeelUnique.com (reklamelink) til 279 kroner mod vejledende 395 kroner.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup // Uge 26-29 2017