Sommer favoritter 2017

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit

collageSe lige en smuk palette! Wauw wauw wauw! …og den er endnu smukkere i virkeligheden, live! Jeg har allerede præsenteret jer for Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit blandt mine sommer favoritter, men den fortjener lige sit eget indlæg og en tilhørende anmeldese, samt mine tips til hvordan man kan bruge den.

Highlighting, strobing, glow, illuminating, kært barn har mange navne – uanset, hvad du kalder det så er det ret populært i øjeblikket indenfor makeup. Anastasia Beverly Hills har blandt andet lavet denne highlighter palette Aurora Glow Kit, som klart er min favorit highlighter palette!

Aurora Glow Kit indeholder seks smukke highlighters/shimmer puddere;

  • Eclipse – gylden lyserød shimmer
  • Luna – hvid perlemor shimmer
  • Spectra – lilla shimmer med rødlige pigmenter
  • Helia – gullig guld shimmer
  • Orion – kold lyseblå shimmer
  • Lyra – varm fersken shimmer

Altså seks ret forskellige nuancer, som kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Samtlige skygger er med shimmer finish og dermed perfekt som highlight. Desuden er samtlige farver super pigmenterede og rigtig gode og nemme at arbejde med. Generelt har skyggerne et meget højt niveau af shimmer.

Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser i forhold til hvad farverne kan bruges til, men her er lige mine forslag;

  • Highlighting af kindben – specielt Eclips, Lyra og Helia er smukke på oversiden af kindbenet og passer flot til de fleste blushes.
  • Highlighting af amorbue – på oversiden af læbens amorbue kan de fleste farver være flotte fordi det er så lille et områd og fordi det kan passe flot sammen med alle typer læbefarver.
  • Shimmer effekt i inderste øjenkrog – ligeledes her er alle farverne rigtig smukke, vælg den du synes passer godt sammen med farvekombinationen af din øjenskygge.
  • Shimmer effekt og highlitning af brynbenet – for at få mest naturlige highlight farve vil jeg anbefale Eclips, Lyra og Helia. Personligt synes jeg at Luna og Orion kan blive lidt for hård og unaturlig.
  • Øjenskygge midt på øjenlåget eller på inderste halvdel – igen kan alle farver bruges her. Jeg er ret vild med at bruge matte øjenskygger og så vælge en tilfældig shimmer fra paletten, det giver en super fed effekt og ikke mindst nogle spændende farvekombinationer.
  • Effekt ovenpå en sort/mørk eyeliner – uanset om der er tale om en kohl blyant eller flydende eyeliner kan det give en utrolig flot farve og/eller effekt afhængig af om du kun påfører en shimmer ét sted eller som helfarve.

Der er virkelig mange muligheder – og det er en virkelig flot og lækker palette!

Anastasia Beverly Hills forhandles i Sephora og på Finestcosmetics.dk og koster 519 kroner – til den pris får man til gengæld rigtig meget produkt, derudover bruger man typisk meget lidt af gangen. Vil du spare penge, så fås den altså også lige nu på BeautyBay.com til kun 184 kroner.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer favoritter 2017