Rabatter til Black Friday 2017

Color Switch by Vera Mona – Genial og simpel opfindelse

collage*Produkt tilsendt til test*

Jeg modtog denne geniale svamp på dåse for lidt tid siden, men der gik lidt tid før jeg for alvor fik øjnene op for den. Nu bruger jeg den dagligt flere gange og den er ganske enkelt helt fantastisk – og så simpel! Det er en grov svamp i en lille rund dåse som man kan rengøre sine makeuppensler i, så man hurtigt kan skifte farve på sine pensler når man ligger øjenskygge. Man stryger ganske enkelt de beskidte penselhår rundt på svampen og det tager kun ganske kort tid før den er ren og man kan skifte til en ny farve uanset hvor mørk eller kraftig en farve der var på inden. Hårene på penslen kan dog stadig godt se farvede ud, men de smitter ikke af.

Selvom det er en grov svamp vil jeg understrege at den altså ikke på nogen måde er så stiv at den sætter sig fast i penselhårene og ødelægger dem på nogen måde – jeg har efterhånden brugt den flere måneder nu og inden tegn på slitage af mine pensler. Svampen tilpas fleksibel så den hurtigt fjerner al støv og pudder fra penslen, men helt uden at ødelægge den. Dåsen opsamler desuden al støvet/øjenskyggen fra penslerne så det ikke er ud over det hele og den kan let tømmes ved at fjerne svampen.

Egentlig troede jeg ikke jeg ville komme til at bruge Color Switch by Vera Mona så meget som jeg faktisk gør. Selvom jeg har et hav af makeuppensler så har jo også nogle favoritter som jeg gerne bruger så ofte som muligt – og det er rent faktisk muligt og nemt at bruge dem hele tiden når jeg bruger min “svamp på dåse”. Derudover er den også genial at have med i på rejsen så man kan medbringe så få pensler som muligt.

Jeg vil ikke anbefale at bruge den til pensler med foundation, concealer og lignende våde/cremede produkter – den egner sig absolut kun til pensler med tørre pudder produkter. Derudover vil jeg også stadig kraftigt anbefale at man naturligvis stadig renser sine pensler med vand og babyshampoo/penselrens med jævne mellemrum for at fjerne bakterier, som ikke fjernes af svampen.

Color Switch by Vera Mona er og bliver en helt fantastisk og original opfindelse som jeg på det varmeste vil anbefale alle andre øjenskygge-glade mennesker som jeg selv. Den kan bl.a. købes på NordicFeel.dk hvor den ligger til 145 kroner – og den er hver en krone værd!

På billederne ser I desuden nogle af mine absolut favorit pensler til øjenene Zoeva makeuppensler.

// Rikke

2 kommentarer

  • Annette

    Et lidt ældre indlæg, men hvor længe kan man bruge den? Bliver den ved med at være god, eller skal den renses? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nu har jeg brugt den et halvt års tid – og ja, den bliver ved med at være god, kan ikke forestille mig andet og indtil nu har den virket upåklageligt. Man kan desuden nemt tage svampen op og tømme dåsen for “øjenskygge-støv” og svampen kan også meget nemt renses og den tørrer hurtigt.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatter til Black Friday 2017