De brede ungdommelige bryn

Makeup-tips til modne kvinder

Photobucket

En smuk makeup er tilpasset, den som bærer den. En moden makeup skal ikke altid lægges på samme måder, som på en ung teenager.

Det kan være svært at sætte alder på, hvornår man er “moden”, nogen er det allerede som 40 årig, mens nogle først har fået linjer når de bliver 60 – det vil jeg lade jer selv om at vurdere, så jeg ikke kommer galt afsted! 🙂 Her giver jeg jer ihvertfald mine tips og tricks til en moden makeup.

  • Masser af fugt – en moden hud har ofte tendens til at virke tør, specielt hvis man bruger pudder produkter!
  • Naturlig base – brug gerne f.eks. en farvet dagcreme eller en mere dækkende, men fugtende foundation.
  • Undgå for meget pudder – en moden hud kan hurtigt se kedelig og pudret ud, hvis man bruger for meget pudder. Huden må gerne se frisk og skinnende ud. Har du brugt for meget pudder kan du evt. give dit ansigt et par sprøjt med f.eks. en setting spray eller anden form for fugt spray.
  • Naturlige og støvede farver – ofte er disse farver bedst til en moden makeup, da en moden kvinde hurtigt ser kunstig og malet ud med alt for stærke og mørke farver. Dette inkluderer både øjenskygge, blush og læber.
  • Undgå sort flydene eyeliner – kan hurtigt virke for markant til en moden makeup. Ofte vil den desuden være vanskelig at få til at synes lige.
  • Brun eller grå blød eyeliner – brug i stedet disse farver som eyeliner. Man kan både bruge en kohl blyant eller en skråpensel med øjenskygge til påføring.
  • Brug gerne lipliner – det for læbestiften til at holde bedre, så man undgår den løber. Læg også gerne en kant af pudder rundt om læben for ekstra forstærkning af liplinerens funktion.

Men husk nu ladies – ingen regler uden undtagelser! Gør det du føler dig bedst tilpas med! 🙂

// Rikke

2 kommentarer

  • Daniella Laubech

    For mig er der intet nyt under solen her, men der er sikkert mange, som kan bruge jeres fortrinlige råd, Een ting er rigtigt godt man ser ikke kanondyre makeup varer her, for det kan en pensionist slet ikke betale, men har man nogle billigere produkter, går det nok alligevel 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Daniella!
      Jamen, det er da dejligt for dig at der ikke er noget nyt i det – så har du jo styr på det! 😉 Dog vil jeg sige, det med hvad man kan betale for er vel i bund og grund en prioriteringssag… 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De brede ungdommelige bryn