Dagens makeup - Første december glam

Den bedste: DUO waterproof eyelash adhesive

 photo Facebookminiature_zps104c2016.jpg

Midt i alt julefrokost-ræset, samt julaften og nytårsfesten for døren skal I ikke snydes for min yndlings lim til at sætte falske øjenvipper på! …jeg er nok ikke den eneste som har DUO limen som favorit – mon ikke det er verdens mest solgte øjenvippe lim?!

Limen findes både i en almindelig (14 gram) og en vandfast (7 gram) udgave, samt i en klar/gennemsigtig og en sort udgave! Jeg bruger den vandfaste fordi den er lettere at bruge, hvis øjnene løber i vand og den gennemsigtige fordi den er lidt mere tilgivelig, hvis man laver små-fejl, for let’s face it – det kræver lidt øvelse at sætte kunstige øjenvipper på perfekt.

Den gennemsigtige lim er først hvid, men når tørrer helt bliver den helt gennemsigtig. For at dække skæret fra den klare lim kan man med fordel dække det med sort eyeliner eller lignende for at få et helt perfekt resultat!

DUO limen er forholdsvis flydende og holder rigtig godt når den er tør. Desuden er den god elastisk og kan tages af uden det gør ondt! Limen bliver klistret og tørrer tilpas hurtigt (afhængig af hvor meget man har taget på vipperne). Desuden bruger jeg den til at lime swarowski sten og lignende på huden.

Hvis man vil have fingrene i den vandfaste vippe-lim så findes den på Nelly.com til 79 kroner eller BeautyBay.com til 75 kroner for 7 gram. Vil du have fat i den normale udgave kan den købes hos en MAC counter/butik eller på deres hjemmeside til 80 kroner for 14 gram.

Dette indlæg indeholder affiliate links, som giver mig og mit arbejde på bloggen kommission i tilfælde af at du køber noget på webshoppen. Jeg linker udelukkende til webshops som jeg selv kender og stoler på.

7 kommentarer

  • Den er overdrevet god! Bruger ikke falske lashes så tit, men når jeg gør er det helt sikkert den – en sikker vinder!

    http://yeahbuddy.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Resmije

    Du er langt fra den eneste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natacha

    Hej Rikke, man kan købe den samme lim på “Wish” har købt mange gange der inde! Så den er til at stole på! Man kan få den samme lim derinde til 7,- og op til 50,- og det præcist den samme lim, den er skide god! Tænkte jeg lige ville sige det, så du lige vidste det 🙂

    https://www.wish.com/m/c/554d622ead246450f461310b

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Natacha!
      Kan simpelthen ikke forestille mig at man kan købe originale mærker på Wish? Har du mon den originale og én fra Wish som du kan sammenligne? Her tænker jeg logo og indhold? Hvis det virkelig er sandt, så er det jo et super tip! 🙂 Tak for det!!
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hilde

    Hej Natasha
    Har limet, men hvordan renser man det af, har købt mink vipper som kan bruges flere gange,men limet skal vel renses af dem hver gang.
    På forhånd tak

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Første december glam