Sensommer giveaway: Vicky Capital Soleil

Herning: Ferieklar med eyelash extensions

 photo DSC08366_zpsd0b95ffe.jpg

Om to dage tager jeg som sagt endelig på årets sommerferie – en uge i sydens sol med total afslapning. Det er efterhånden 1½ år siden jeg sidst havde lash extensions på, men nu er det back on så jeg er klar til ferie og badning uden mascara – skønt! Det er min søster som har lavet dem, hun bor i Herning, så der er det muligt at booke tid hos hende, hvis man bor i det område.

Da jeg før har prøvet lash extensions ved jeg også allerede lidt om hvad jeg elsker og hader ved eyelash extensions. Desuden er det jo ingen hemmelighed at de har været genstand for megen omtale – godt som skidt.

Jeg har aldrig selv prøvet at få buket-eyelash extensions på, altid kun single-lash metoden, hvor der går ét kunstigt hår til én naturlig øjenvippe. Personligt synes jeg det er langt pænere med single-lashes fordi det giver et mere naturligt og knap så roddet resultat. Desuden har jeg en idé om at det ikke er hårdt for vipperne på samme måde som buketter er. Tænk det sådan: en buket med vipper sættes samlet på flere af dine egne vipper, når de så langsomt udskiftes vil der til sidst være få hår som skal bære hele den kunstige buket vipper samt de gamle naturlige vippehår og de vil derfor blive trukket ud før tid og man vil sandsynligvis miste flere vipper end normalt. Dette er blot min egen teori.

I forhold til single-lashes har min søster faktisk selv oplevet at få flere vipper fordi hun efter at have fået sat vipper på ikke har været lidt så hård ved hendes naturlige vipper. Jeg kan naturligvis ikke love hvad der sker for dig, men dette er blot egen teori og min søsters oplevelse.

Her vil jeg lige opsummere mine personlige oplevelser med lash extensions. Jeg selv har ikke oplevet at få hverken færre, flere, kortere eller længere vipper af at have bruge single eyelash extensions.

Fordele:

  • Slut med mascara de næste 3-4 uger – man ser endda frisk ud når man står op helt fra morgenen af, skønt!
  • Ikke samme behov for eyeliner – da vipperne jeg har fået sat på både er tykkere, mere buede og længere end mine egne vipper (også med mascara) føler jeg ikke samme behov for at lægge eyeliner eller streg.
  • Slut med mascara som smitter af – eftersom vipperne er syntetiske smitter de ikke af når jeg bader, græder eller har det varmt, det bliver bare ved med at se flotte ud.
  • Generelt har jeg ikke lyst til at bruge lidt så lang tid på makeup’en om morgenen, da jeg synes en flot hud, bryn og blush, samt evt. lidt mascara på de nederste vipper er rigeligt for vipperne taler lidt for sig selv!

Ulemper:

  • Når de naturlige vipper er ved at have skiftet cirka halvdelen af vipperne ud efter 3-4 uger kan det være nødvendigt at redde vipperne eller sætte dem med lidt klar brow gel for at det stadig ser pænt og ordenligt ud.
  • Når der skal lægges en stor makeup med masser af øjenskygge og eyeliner kan det vare lidt til besvær fordi øjenskyggen kan drysse så vipperne ser lidt støvede ud og det kan være svært at komme til for vipperne og lægge en perfekt eyeliner.
  • Man kan ikke rigtig komme til at knide/klø sig i øjnene – det kan nogle gange være irriterende når man tager bad, men man kan også hurtigt vænne sig til det.

 photo Collagelash_zps3ca6e4ac.jpg

// Rikke

25 kommentarer

  • Hvor er det altså bare et fint resultat! Det ser rigtig naturligt ud, og alligevel gør det en kæmpe forskel. 🙂
    /Blissitza.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Blissitza!
      Mange tak – de er lidt længere end sidst jeg havde det på, men er faktisk helt glad for det nu alligevel! 🙂
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Laver hun også permanent øjenvippe buk??
    Vipperne på mit ene øje bukker ud og nedad! Ser ikke ligefrem fedt ud!
    Og var ikke 100%tilfreds, der hvor jeg fik lavet det sidst 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maiken!
      Nej, desværre er det kun extensions hun laver. Når hun sætter single vipper på trækkes de naturlige vipper dog med vippen op fordi der kommer lim på størstedelen af vippen, så de kommer altså ikke til at bukke ned af, hvis man får vipper på. 🙂
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Damn det er FLOT!!! ;-P
    Har selv haft for flere år siden, da det lige var kommet frem. Trist det ikke er blevet billigere med tiden, for jeg synes det er lige i overkanten til det månedlige budget. Men hvis jeg nogensinde vinder i Lotto, skal jeg have det på hele tiden 😉

    Ang. din søster som føler hun har fået flere vipper, så er jeg ret sikker på man kun har de hårsække man er født med. Dem kommer der ikke flere af med tiden. Derimod producerer hårsækkene kun et begrænset antal hår og derfor bliver kvinders øjenbryn fx ofte meget tyndere med alderen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Rikke!
      Mange tak! 🙂
      Prisen har også en del med tiden at gøre – og det tager jo lang tid, også selvom man er dygtig! 🙂
      Det er helt korrekt at man ikke får flere vippe-hår i bogstavelig forstand! Når jeg skriver “føler” hun har fået flere vipper er det fordi hun ikke er så hård ved dem længere når hun har vipper på og de dermed har fået lov at vokse sig lange uden at knække og blive revet af før tid! 🙂 Er godt klar over at man ikke sådan lige kan få flere vipper! 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hej Rikke! 🙂
    Hvor ser dine vipper bare flotte ud – jeg har selv vipper på, og er super glad for dem. Jeg ville lige høre om, at hvis du lægger eyeliner på, hvilken du så bruger eller om det er ligemeget? Er bange for om det skulle opløse limen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Camilla!
      Nu ved jeg jo ikke hvor du har fået lavet dine vipper – men de produkter min søster bruger skal man blot holde vipperne fra fugt i 12-24 timer (det er den tid det tager for limen at gennem-hærde) og derefter kan det ikke opløses uden en speciel lim opløser. Hvis det er nogenlunde det samme som dit, ja så skal du ikke være bange for at bruge nogen former for flydende eyelinere.. 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Hoefs

    Hej Rikke. Er din søster uddannet inden for Lash bar CPH eller er det selvlært. Har bare fået at vide man IKKE skal gå til en der har en uddannelse og hendes priser virker ret billige i forhold til andre steder? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Christina!
      Jeg har lige slettet din kommentar som er flået op to gange – håber det er ok! 🙂
      Min søster bor ikke længere i Aalborg, men nu er adressen atter Herning. Jeg selv er uddannet vippe tekniker ved StarLash, som har flere års erfaring end Lash Bar og jeg har så undervist min søster i det. Jeg er helt enig i at selvlærte vippe teknikere skal man passe på med, da der kan være meget de desværre ikke ved af teori osv. Min søster har sat sine priser lidt ned for at være konkurrencedygtig i Aalborg, men uanset så tror jeg ikke på at man kan tage de samme priser i jylland som i København. Desuden er det privat og ikke på klinik, hvorfor prisen også er lidt differentieret. Materialerne er af top kvalitet fra Minky’s.
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg er selv vippetekkniker og jeg er helt enig med det om priser, Der´er stor forskel i prisr i forhold hvor man bor.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen

    Laver din søster stadig single lash? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Hej Rikke
    Hvordan holder vipperne hvis man får den lavet inden en charter-ferie med klor og saltvand og masser af sol?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Nanna
      Det holder ganske glimrende – det har jeg prøvet flere gange, hverken klor, saltvand eller sol har nogen indflydelse på limen. 🙂
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Mette

    Hej Rikke,
    Kan se dette indlæg er ret gammelt, men det dukkede op da jeg søgte på vippe extensions. Er det mink lashes du har på, eller hvad er det? De er SÅ fine.
    Dejlig dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Anne-Mette
      Ja, det er ved at være nogle år siden… Det er ikke mink vipper nej, mink vipper er typisk mere “uens” da det jo er naturhår. Efter min mening ikke nødvendigvis at foretrække, men det er jo en smagssag.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • am

      Ok. Tak for svar 🙂 Kan du huske hvad de så hedder? Så vil jeg specifikt spørge efter lignende.
      God weekend

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej igen,
      Mærket på vipperne hedder Minky’s og er en form/bue C. Længden mener jeg er op omkring de 10 mm, nogle få på 11 mm.
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke R.

    Hej Rikke

    Hvor ser det bare flot ud. Jeg ved godt, at opslaget er gammelt, men vil høre om din søster stadig laver vipper?

    Vh. Rikke R.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Rikke.
      Min søster laver stadig vipper i et begrænset omfang – hun tager vist desværre ikke nye kunder ind.
      Kh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Må man gå i solen med dem indenfor 24 timer?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Marie

    Vil du tage nye kunder ind ny? Er simpelthen så interesseret!🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er desværre mange år siden jeg sidst har lavet lash extensions – og det samme gælder min søster! Har solgt alt hvad jeg brugte til det. Beklager…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensommer giveaway: Vicky Capital Soleil