Bioeffect EGF Day Serum

Skønheds produkter jeg ønsker mig…

 photo Untitled_zpssqb0tnde.jpgDer lidt forskelligt jeg går og holder øje med for tiden – en lille blanding af produkter som kommer og produkter som allerede nu kan købes! Det drejer sig om de fire produkter ovenfor, et par øjenskygge paletter, et nyt ghd glattejern og en anderledes blush cushion-style!

Urban Decay Smokey Naked Palette
Jeg opdagede for nyligt hos nogle af de amerikanske bloggere at Urban Decay lancerer endnu en naked palette – denne gang en smokey udgave! Hvordan smokey og naked hænger sammen forstår jeg ikke, men flot er den altså! Så jeg kontaktede den danske distributør for at høre hvornår vi danskere mon kan få fingrene i den og det bliver til september 2015! Er den ikke bare flot? Billedet taler for sig selv og hvis kvaliteten er som de resterende naked paletter så er den helt i top! Du kan købe Urban Decay i Danmark på Magasin.dk eller i Magasin på Kgs. Nytorv i København.

ghd V Opal Styler Classic
Forleden var jeg ved frisøren for at blive klippet, hun brugte den her flotte perlemor hvide ghd styler til at glatte mit hår til sidst. Derudover er overfladen også helt glat og derfor nemmere at lave krøller med sammenlignet med min eget traditionelle ghd styler, hvis overfalde er lidt mere ru, fordi den glider lettere gennem håret. Nu har NiceHair.dk jo 20 % rabat hele måneden med koden 20DK så hvilken bedre mulighed for at spare lidt penge på et nyt ghd glattejern? Den er SÅ flot live!

Zoeva Eyeshadow Palettes
Jeg elsker mine Zoeva pensler – så jeg har i lidt tid kigget lidt efter deres øjenskygge paletter som kun koster omkring 160 kroner stykket! Specielt er jeg lidt vild med den på billedet som hedder Love Is A Story. Jeg har set paletterne på andre blogs og synes de får en del ros ligesom deres fantastiske makeup pensler. Hvad siger I – til den pris bliver jeg jo næsten nødt til at prøve?! De kan købes på BeautyBay.com med fri fragt og der er hele otte forskellige at vælge imellem, synes de allesammen ser rigtig flotte ud.

Stila Aqua Glow Watercolor Blush
Det der med cushion makeup, som er stammer fra Asien bliver mere og mere at se her i vesten. Kort sagt er det makeup på flydende form som kommer i en luftig pude. Først var det foundations og nu har jeg opdaget at Stila har lavet en version som blush. Desværre kan vi ikke købe den endnu i Danmark, men jeg håber snart at den bliver tilgængelig for os på enten LookFantastic.com eller BeautyBay.com – synes det er lidt for spændende at prøve. Indtil videre kan I kigge nærmere på den på Stilas engelske webshop, som desværre ikke sender til Danmark.

Dette blogindlæg inderholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bioeffect EGF Day Serum