Den populære Hoola bronzer som stick // Benefit Hoola Quickie Contour Stick

De der matte flydende læbestifter

dsc02241

De der matte flydende læbestifter er kommet for at blive – og de fleste brands er efterhånden ved at have lavet deres udgave. Det tog mig noget tid at blive glad for det matte look på læberne, men nu griber jeg gerne ud efter dem. Desuden er det super fedt at disse typer læbefarve også holder utrolig godt og typisk ikke kræver mere end en enkel opfrisker i løbet af en hel lang dag og aften.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick
Disse er nok mine favoritter og er da også nogle af de mest populære og nogle af de første på markedet vil jeg mene. Jeg har seks styk i min samling og de er alle meget forskellige – I kan se dem nederst i indlægget. Udvalget af farver er enorm stort og farverne spænder bredt, hvilket er virkelig fedt. I starten skulle jeg lige vende mig til den noget lange “applikator-stang”, men nu fungerer den faktisk ganske fint for mig. Konsistensen er lige tilpas, ikke for tynd, ikke for tyk og meget pigmenteret. Den er meget drøj i brug og man behøver ikke dyppe applikatoren igen for at dække læberne helt med et jævnt og pænt lag. Når først farven er tør mærker man næsten ikke man har den på og den holder urimelig godt – absolut en af de mest holdbare jeg har prøvet, måske de bedste endda! Når læbefarven er tør bliver den typisk en smule mørkere og intens end den synes i beholderen. Sidst på dagen kan mine læber nogle gange godt trænge til lidt læbepomade, men sådan er det typisk med denne slags læbefarve og denne er ikke slem til at udtørre læberne.
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick kan købes i Sephora og koster 170 kroner – absolut pengene værd, husk på den også er drøj i brug!

NYX Lip Lingerie
Disse vil jeg beskrive som en budgetvenlig udgave af Kat Von D Everlasting Liquid Lipsticks og så er hele sortimentet i nude nuancer, hvilket jeg synes er et ret fedt koncept. Udvalget er relativ stort og der er meget forskel på alle nuancerne, selvom de hører under nude-kategorien. Konsistensen af disse er en smule tykkere end Everlasting Lipsticks, hvilket betyder at man lige skal arbejde en smule mere med farven for at lægge den i et pænt jævnt lag – heldigvis er de dog ikke svære at smøre ud. Disse er ligeledes super pigmenterede, men kan også udtørre læberne lidt. Generelt virkelig gode læbefarver til prisen.
NYX Lip Lingerie kan købes i Matas til 80 kroner eller på FeelUnique.com til 62 kroner.

GOSH Liquid Matte Lips
Disse læbefarver fra GOSH Copenhagen hedder “matte lips”, men egentlig tørrer de ikke på samme måde ind som de to andre og bliver ultra matte, de bliver nærmere semi-matte med et cremet finish. Når det er sagt så er jeg ret glad for disse og den mere cremede konsistens. Fordelen ved den cremede konsistens, samt at den ikke bliver ultra mat er at den ikke på samme måde virker udtørrende på læberne. Med Liquid Matte Lips opnår man dog stadig den intense farve, så man får et helt dækkende og jævnt resultat. Derudover holder den også rigtig godt – meget bedre end forventet, en enkelt eller max to opfriskere på en hel lang dag og aften. Sortimentet tæller otte forskellige nuancer. Jeg ejer de tre på billedet ovenfor; en flot nude nuance, en varm rød og en kold dyb lilla – meget fine og meget forskellige nuancer.
GOSH Liquid Matte Lips kan købes i Matas eller på Goshcopenhagen.dk til 110 kroner.

dsc02233

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den populære Hoola bronzer som stick // Benefit Hoola Quickie Contour Stick