Dagens makeup // Uge 21 & 22 - 2017

Ultra budgetvenlige mascaraer fra Normal

dsc01251

For nogle måneder siden besluttede jeg mig for at teste om man faktisk kan købe en god mascara til den ultra budgetvenlige pris af 29 kroner. Derfor købte jeg – lidt skeptisk – disse tre fra W7 i Normal og jeg er nu klar med en afgørelse til jer… JA! Man kan absolut få en god og funktionel mascara til den fantastiske pris.

Der findes flere end disse tre fra W7 i Normal til denne pris. Jeg valgte disse tre ud fra applikatorerne, som jeg mente var mest noget for mig og som jeg plejer at have succes med. I det følgende vil jeg gennemgå dem én for én.

W7 Argan Eyes Mascara
Dette er en ganske god mascara til prisen. Den giver udmærket længde, fin volumen og adskilte vipper. Applikatoren er stor med små bitte gummi-dutter som hjælper til en volumen, men samtidig kan være lidt stor at arbejde helt ind til vippekanten og i øjenkrogene. Som navnet antyder indeholder mascaraen argan olie, som er nærende for vipperne. Ganske enkelt en jævn mascara, men til pris absolut pengene værd!
Ud over i Normal kan man også købe denne mascara på BilligParfume.dk til 29 kroner.

dsc01252

W7 Zoom Mascara
Denne mascara kan jeg desværre ikke anbefale. Selvom den er billig, så er den bare ikke pengene værd. Formuleringen er alt for tør og giver derfor et tørt finish, samt ingen længde overhovedet. Applikatoren er ellers rigtig fin, tynd, buet og med gummi-dutter – lige en applikator for mig.
Skulle du alligevel have lyst til at prøve den kan denne også købes i Normal to på BilligParfume.dk.

dsc01259

W7 Lashtastic Mascara
Dette er min favorit af de tre mascaraer jeg købte! Den giver god længde, god volumen og adskiller vipperne rigtig pænt. Derudover er den nem at bygge vipperne op med så man kan gå fra et hverdags-look til et mere dramatisk aften-look. Eneste minus er at denne mascara tager relativ lang tid om at tørre og man derfor ikke skal røre vipperne eller forsøge at fjerne mascara fra huden før der er gået noget tid. Generelt er jeg ikke i tvivl – en super god mascara til en knaldgod pris.
Ud over i Normal kan denne også købes på Cocopanda.dk til 31 kroner.

dsc01255

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

2 kommentarer

  • Maria

    Hej Rikke!
    God blog du har.

    Hvor meget parfume vil du vurdere der er her i? Mine øjne kan nemlig ikke tåle for meget af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maria
      Mange tak! Koncentrationer er desværre ikke angivet på kosmetik – men det ved du jo nok allerede. Hvilke(t) parfume-stof er du overfølsom overfor?
      Mvh Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup // Uge 21 & 22 - 2017