IsaDora Cover Up Foundation & Concealer

NYX Strobe of Genius Illuminating Palette

collageMit i alt vores flytterod har jeg ét produkt jeg bruger til highlighting af både ansigt, læber og øjn-området i brug. Derfor var det dejlig nemt og lige til at gribe ud efter denne palette med hele 7 forskellige highlighters fra NYX da der skulle pakkes. Jeg har stadig ikke fået min makeup på plads i mit nye makeup rum, så det er stadig på 3. uge den samme jeg bruger. Paletten her har virkelig vist sig at være nyttig da den indeholder flere forskellige nuancer så den både er brugbar til øjne, kindben, læber og resten af ansigtet. Så er man ude efter en highlighter, men kan ikke beslutte sig for farven, så er denne budgetvenlige palette fra NYX absolut værd at kigge nærmere på.

Nedenfor har jeg swatchet alle syv farver:

  • Øverst; en gullig/guld, sart lyserød, lys violet og en rosa
  • Nederst: en gylden beige, lys bronze og en champagne farvet

swatchesPå billed swatchesne ovenfor kommer farverne desværre slet ikke til deres ret – så find din nærmeste Matas, som forhandler NYX og prøv dem live. Alle syv pudder-highliters er med shimmer finish, nogle mere end andre.

Måske er du ny til higlighting eller strobing, som det også kaldes, men der er altså mange muligheder med sådan en palette her – kun fantasien sætter grænser. Eksempelvis;

  • Øjne – under brynet, i inderste øjekrog eller som en effekt midt på øjenlåget ovenpå øjenskyggen.
  • Kindben – på oversiden langs kindbenet eller på æblekinden sammen med blush.
  • Læberne – på amorbuen eller midt på læberne ovenpå læbestiften.

Nogle highlighter også tippen af næsen, pande, hage, osv. – en highlighting-trend, som har taget overhånd efter min mening.

Paletten kan købes i en del Matas-butikker efterhånden eller på Matas.dk og koster bare 150 kroner – så absolut budgetvenlig og perfekt, hvis man har lyst til at prøve highligting af.

Indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IsaDora Cover Up Foundation & Concealer