Dagens makeup - Shade+Light+Pink

Tip: en knivskarp læbe, eyeliner og bryn

dsc01810Det der med en knivskarp læbestift, eyeliner eller kant på brynet – lad os bare være ærlige, det er noget der skal læres gennem træning, træning, træning. Alligevel findes der forskellige tips og tricks til alle tre dele og fælles for dem alle får I i dag et hurtigt, men effektivt tip af mig.

Der er ingen tvivl om at en knaldrød læbe og en fed flydende vinget eyeliner kan være grænseoverskridende til en start, derfor er der også mange som er lidt forsigtige med farven når de påfører den, hvad enten det er læbestift, eyeliner eller bryn-farve. For at kunne lave en knivskarp kant er det dog oftest nødvendigt at have rigeligt produkt på penslen, sådan undgår man nemlig at farven “hopper” og bliver uskarp. Det gælder også produkter som påføres uden pensel, men med en medfølgende applikator; når den først er ved at være tom, er den ikke så let at lave flotte resultater med.

En ganske simpelt, men effektivt tip fra mig i dag!

På billedet ovenfor ser I nogle af mine favorit produkter;

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Shade+Light+Pink